WL8200-I1 802.11ac Indoor Dual Band Enterprise AP

WL8200-I1 802.11ac Indoor Dual Band Enterprise AP

Katrangan singkat:

WL8200-I1 minangka jalur akses nirkabel (AP) 802.11ac sing efektif biaya sing bisa ndhukung 2 × 2 MIMO lan 4 aliran spasial. Nyedhiyakake kapabilitas lan fitur layanan lengkap kayata penyebaran sederhana, panemuan lan konfigurasi AC otomatis, keandalan sing dhuwur, keamanan dhuwur, lan manajemen lan pangopènan wektu nyata. Adhedhasar standar 802.11ac, total output bisa tekan 1167Mbps sing ditrapake kanggo rantai komersial, medis, pergudangan, manufaktur, lan logistik ...


Detail Produk

Tag Produk

WL8200-I1 minangka jalur akses nirkabel (AP) 802.11ac sing efektif biaya sing bisa ndhukung 2 × 2 MIMO lan 4 aliran spasial. Nyedhiyakake kapabilitas lan fitur layanan lengkap kayata penyebaran sederhana, panemuan lan konfigurasi AC otomatis, keandalan sing dhuwur, keamanan dhuwur, lan manajemen lan pangopènan wektu nyata. Adhedhasar standar 802.11ac, total output bisa tekan 1167Mbps sing ditrapake kanggo skenario rantai komersial, medis, pergudangan, manufaktur, lan logistik.

微信截图_20201109163023

Fitur Utama lan Sorotan

Titik akses nirkabel ing njero kelas perusahaan 802.11ac

WL8200-I1 ndhukung standar 802.11a / b / g / n / ac, makarya ing 2,4 GHz lan kalorone 5 GHz, lan nyedhiyakake bandwidth akses nganti 1167 Mbps. Adhedhasar kinerja sing apik, pangguna bebarengan bisa uga 127.

Pemasangan sing fleksibel

WL8200-I1 bisa ndhukung tembok sing dipasang, dipasang ing langit-langit, sampeyan bisa masang miturut lingkungan nyata.

Manajemen awan

WL8200-I1 bisa dioperasikake karo platform cloud DCN kanthi lancar kanggo nyedhiyakake solusi kinerja biaya sing luwih apik; bisa mbantu para pelanggan SMB ngrasakake sambungan nirkabel sing stabil kanthi biaya sing luwih murah.

Kompatibilitas PoE sing apik

WL8200-I1 bisa digunakake kanthi apik karo kabeh saklar PoE (cisco, HUAWEI, lsp.) Sing ndhukung standar 802.3af, iki ngidini nambah daya WL8200-I1 kanthi langsung, adaptor listrik ora dibutuhake maneh.

Dhukungan mode WDS

WL8200-I1 bisa ndhukung mode WDS ing mode AP sing cocog / lemu. Gunakake 2.4GHz lan 5GHz kanggo entuk fungsi kreteg nirkabel.

Pas-mode fit & lemu

WL8200-I1 bisa digunakake ing mode fit utawa fat lan fleksibel bisa ngalih ing antarane mode fit lan mode fat miturut syarat perencanaan jaringan.

 

 Spesifikasi Produk

Spesifikasi Hardware

Barang WL8200-I1
Ukuran (L * W * D) (mm) 160 x 160 x 30
Bobot 390g
10/100 / 1000Labuhan Basis-T 1
Port konsol (RJ-45) N / A
Pasokan listrik 802.3af utawa adaptor daya Eksternal (Input: 100 ~ 240V AC, Output: 48 V DC)
Konsumsi daya maksimal <15W
Port RF Antena 2,4 GHz 2 dBi internal lan antena 5 GHz 4 dBi
Makarya pita frekuensi 802.11a / n: 5.150 GHz nganti 5,850 GHz802.11b / g / n: 2,4 GHz nganti 2,483 GHz802.11ac:

5.150GHz nganti 5.250GHz

5,250GHz nganti 5,350GHz

5,725GHz nganti 5,850GHz

Teknologi modulasi
802.11b : BPSK , QPSK , CCK802.11a / g / n: BPSK , QPSK , 16-QAM , 64-QAM802.11ac : BPSK , QPSK , 16-QAM , 64-QAM , 256-QAM

 

Kirimake kekuwatan 2.4G : 23dBm (Saben Rantai)5G : 23dBm (Saben Rantai)(Cathetandaya output pungkasan tundhuk karo peraturan penyebaran bisa uga beda)

Granularitas pangaturan daya

1 dBm
Suhu Makarya / Panyimpenan –0 ° C nganti + 50 ° C–40 ° C nganti + 70 ° C
Nggarap / Nyimpen RH 5% nganti 95% (ora kondensasi)
Tingkat proteksi IP41


Spesifikasi Piranti Lunak

Barang Fitur WL8200-I1

WLAN

Posisi produk Frekuensi dobel ing njero ruangan
Pita frekuensi kerja 2,4 GHz lan 5 GHz
Kinerja bandwidth 1167Mbps
AP Virtual (BSSID) 16
Pangguna bebarengan 127
Jumlah aliran spasial 2.4G: 2 5G: 2
Penyesuaian saluran dinamis (DCA) Nggih
Kirimake kontrol daya (TPC) Nggih
Deteksi lan ndandani area buta Nggih
SSID ndhelikake Nggih
RTS / CTS Nggih
Pemindaian lingkungan RF Nggih
Akses hibrida Nggih
Watesan ing pangguna pangguna Nggih
Priksa integritas link Nggih
Kontrol terminal kanthi cerdas adhedhasar keadilan udara Nggih
Optimisasi aplikasi kepadatan tinggi Nggih

11n

 dandan

40 MHz bundling Nggih
300 Mbps (PHY) Nggih
Agregasi bingkai (A-MPDU) Nggih
Demodulasi kemungkinan maksimum (MLD) Nggih
Kirimake beamforming (TxBF) Nggih
Gabungan rasio maksimal (MRC) Nggih
Coding blok wektu-ruang (STBC) Nggih
Kode cek paritas kepadatan rendah (LDPC) Nggih

Keamanan

Enkripsi Enkripsi 64/128 WEP, TKIP, lan CCMP
802.11i Nggih
WAPI Nggih
Otentikasi alamat MAC Nggih
Otentikasi LDAP Nggih
Otentikasi PEAP Nggih
KANGGO / WIPS Nggih
Perlindhungan saka serangan DoS Anti-DoS kanggo paket manajemen nirkabel
Keamanan Terusake Nyaring bingkai, dhaptar putih, dhaptar ireng statis, lan dhaptar ireng dinamis
Isolasi pangguna

Penekanan maju AP L2

Isolasi antarane klien

SSID kanthi periodik ngaktifake lan mateni Nggih
Kontrol akses sumber daya gratis Nggih
Wireless SAVI Nggih
ACL Kontrol akses macem-macem paket data kayata paket MAC, IPv4, lan IPv6
Kontrol akses aman APs Kontrol akses APs sing aman, kayata otentikasi MAC, otentikasi sandhi, utawa otentikasi sertifikat digital antarane AP lan AC

Terusake

Setelan alamat IP Konfigurasi alamat IP statis utawa alokasi alamat DHCP dinamis
Penerusan IPv6 Nggih
Warta IPv6 Nggih
Terusake lokal Nggih
Multicast IGMP ngintip
Roaming

YES

Referensi ngoper AP

Kekuwatan sinyal, tingkat kesalahan bit, RSSI, S / N, apa AP tetanggan biasane digunakake, lsp.

WDS

Nggih

QoS

WMM Nggih
Pemetaan prioritas

Identifikasi lan menehi tandha port Ethernet 802.1P

Pemetaan saka prioritas nirkabel menyang prioritas kabel

Pemetaan kabijakan QoS

Pemetaan SSID / VLAN sing beda kanggo kabijakan QoS sing beda

Pemetaan stream data sing cocog karo macem-macem kolom paket menyang kabijakan QoS sing beda

Penyaringan paket L2-L4 lan klasifikasi aliran Ya: Paket MAC, IPv4, lan IPv6
Load balancing

Load balancing adhedhasar jumlah pangguna

Load balancing adhedhasar lalu lintas pangguna

Load balancing adhedhasar band frekuensi

Watesan bandwidth

Watesan bandwidth adhedhasar APs

Watesan bandwidth adhedhasar SSID

Watesan bandwidth adhedhasar terminal

Watesan bandwidth adhedhasar stream data tartamtu

Kontrol panggunaan telpon (CAC)

CAC adhedhasar nomer pangguna

Mode hemat daya Nggih
Mekanisme darurat APs otomatis Nggih
Identifikasi terminal sing cerdas Nggih
Jaringan nirkabel VAS VAS jaringan nirkabel sing akeh banget; aplikasi adhedhasar terminal cerdas; pariwara adhedhasar lokasi ing situs; push portal khusus
Peningkatan Multicast Multicast nganti unicast

Manajemen

Manajemen jaringan Manajemen terpusat liwat AC; mode fit lan fat
Mode perawatan Pangopènan lokal lan remot
Fungsi log Log lokal, Syslog, lan ekspor file log
Weker Nggih
Deteksi kesalahan Nggih
Statistik Nggih
Ngalih ing antarane mode lemak lan fit AP sing digunakake ing mode fit bisa ngalih menyang mode lemak liwat AC nirkabel;AP sing digunakake ing mode lemak bisa ngalih menyang mode fit liwat port kontrol lokal utawa Telnet.
Analisis probe jarak jauh Nggih
Mekanisme serep gambar dobel (dual-OS) Nggih
Pengawas Nggih

 

 Aplikasi Khas

 微信截图_20201109163031


Informasi Pesenan

 

Produk Katrangan
WL8200-I1

DCN enter-level Indoor AP, 802.11a / b / g / n + 802.11ac (2.4GHz & mode 5GHz dual, 2 * 2, lemu & pas, 802.3 af, dikelola dening DCN hardware controller & cloud platform

 

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita