AP sing dipasang ing tembok

  • WL8200-WH2 802.11ac Wave 2 In-wall Dual Band Enterprise AP

    WL8200-WH2 802.11ac Wave 2 In-wall Dual Band Enterprise AP

    WL8200-WH2 yaiku 802.11ac gelombang 2 adhedhasar jalur akses nirkabel kinerja tinggi (AP) dual band sing ndhukung panel 86 standar supaya gampang dipasang; cocog kanggo hotel, pendhidhikan, pamrentah, lan jaringan bisnis. Fitur Utama lan Sorotan Akses gigabit nirkabel lan nirkabel WL8200-WH2 nggabungake rong port uplink kabel gigabit, bisa nyukupi sarat bandwidth klien nirkabel lan port Ethernet downlink papat gigabit sing ndhukung konfigurasi VLAN fleksibel, ...
  • WL8200-WL2 802.11ac In-wall Dual Band Enterprise AP

    WL8200-WL2 802.11ac In-wall Dual Band Enterprise AP

    WL8200-WL2 minangka jalur akses nirkabel (AP) hemat hemat biaya 802.11ac sing dirilis dening DCN kanggo industri perhotelan lan pendidikan. WL8200-WL2 ndhukung standar 802.11AC, total bandwidth nirkabel sing kasedhiya 733Mbps. (Band 2.4G bisa nyedhiyakake bandwidth 300Mbps lan band 5G bisa nyedhiyakake bandwidth 433Mbps). Fitur Utama lan Sorotan sing gampang dipasang WL8200-WL2 bisa diinstal ing panel 86 standar, bisa diinstal kanthi cepet kanthi mbenakake loro sekrup, mula nginstal siji AP ...
  • DCWL-2000WAP(R2) 802.11n Single-band wall-mounted AP

    DCWL-2000WAP (R2) 802.11n AP sing dipasang ing tembok Single-band

    DCWL-2000WAP (R2) minangka jalur akses nirkabel (AP) efektif larang regane larang larang 802.11n sing dirilis kanggo industri perhotelan lan pendidikan. DCWL-2000WAP (R2) ndhukung standar 802.11n, siji band 2.4G sing bisa nyedhiyakake bandwidth 300M. Bisa diinstal ing panel 86 standar tanpa rekonstruksi tembok lan kandelane mung 22mme. Fitur Utama lan Sorotan Gampang dipasang - Instalasi cepet DCWL-2000WAP (R2) bisa diinstal ing panel 86 standar, coul ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita