• EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac wave2 Dual Band AP

    EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac gelombang2 Dual Band AP

    DCN EAP380-E minangka jalur akses nirkabel (AP) sing dirancang kanggo pasar SMB. Nyedhiyakake kapabilitas dhukungan layanan sing komprehensif lan nduweni keandalan sing dhuwur, keamanan dhuwur, penyebaran jaringan sederhana, panemuan lan konfigurasi AC otomatis, lan manajemen lan pangopènan nyata, sing cocog karo sarat penyebaran jaringan sing gampang. AP netepi standar 802.11ac gelombang 2 sing cocog lan bisa nawakake throughput 1,167Gbps maksimum - 300Mbps ing 2.4G kanthi 2 × 2, 867Mbps ing 5G kanthi 2 × 2. The ...
  • EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

    EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

    EAP280-E minangka perusahaan Wi-Fi AP (Access Point) sing hemat biaya anyar sing dikenalake dening DCN. AP iki ndhukung standar 802.11n kanthi konektivitas hulu Mega Ethernet. EAP280-E bisa digunakake ing band 2.4G lan throughput maksimal bisa nganti 300Mbps. EAP280-E nyedhiyakake fungsi serbaguna babagan teknik radio, seluler, keamanan, lan lalu lintas lsp., Bisa nggarap AC fisik utawa cloud (Controller Akses) kanggo nyedhiyakake akses jaringan Wi-Fi perusahaan, kampus uga ruang kelas digital, Wi-Fi komersial ...
  • EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall Wireless AP

    EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall AP nirkabel

    EAP220 bisa diinstal ing panel x86 standar, tanpa rekonstruksi tembok kanggo ngirit biaya lan wektu, lan nglindhungi dekorasi asli. EAP220 ndhukung 802.11AC band standar2.4G lan 5G, lan ndhukung bandwidth nirkabel paling dhuwur sing kasedhiya 733Mbps. EAP220 nyedhiyakake siji port Ethernet uplink 100M, siji port Ethernet downlink 100M lan siji port telpon RJ11. Port uplink bisa ndhukung 802.3af POE, dadi EAP220 ora mung bisa nyedhiyakake jangkoan WIFI kinerja tinggi, nanging uga bisa nyedhiyakake ...
  • EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall Wireless AP

    EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall AP nirkabel

    EAP180 bisa diinstal ing panel x86 standar, tanpa rekonstruksi tembok r kanggo ngirit wektu lan biaya. EAP180 ndhukung standar 802.11n lan digunakake ing band 2.4G, bisa nyedhiyakake bandwidth 300M. EAP180 nyedhiyakake 1 * 100M port Ethernet uplink, siji downlink port 100M Ethernet lan siji port telpon RJ11. Kanthi port uplink sing ndhukung 802.3af POE, EAP180 ora mung nyedhiyakake jangkoan WiFi kinerja tinggi, nanging uga sambungan kabel lan sambungan telpon ekstra. Fitur Utama lan Sorotan Gampang ...
  • EAP380-L SMB Smart Indoor 802.11ac Dual Band AP

    EAP380-L SMB Smart Indoor 802.11ac Dual Band AP

    EAP380-L minangka perusahaan Wi-Fi AP (Access Point) sing hemat biaya anyar sing dikenalake dening DCN. AP iki ndhukung standar 802.11ac lan 802.11n kanthi konektivitas hulu Mega Ethernet. Hasil maksimum gabungan sistem bisa nganti 733Mbps. Radio 2.4GHz ndhukung standar 802.11n kanthi throughput nganti 300Mbps; radio 5GHz ndhukung standar 802.11ac kanthi throughput nganti 433Mbps. EAP380-L nyedhiyakake fungsionalitas serbaguna radio, seluler, keamanan lan teknik lalu lintas lsp. ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita