• EAC680 SMB Smart Wireless Access Controller

    EAC680 SMB Smart Wireless Access Controller

    DCN EAC680 minangka kontrol akses cerdas (AC) sing digawe kanggo jaringan nirkabel SMB lan cabang perusahaan gedhe. Bisa digabung karo titik akses nirkabel (APs) DCN cerdas EAP kanggo mbentuk solusi LAN nirkabel sing diatur kanthi pusat (WLAN). EAC680 ndhukung 24 * 10/100 / 1000MBase-T lan 4 * 10GbE SFP +) kanggo uplink, bisa ngatur nganti 520 AP nirkabel cerdas. Piranti kasebut nyedhiyakake kontrol akses WLAN sing kuat liwat sistem kayata kontrol lan manajemen pangguna sing tepat, manajemen RF lengkap lan ...
  • EAC660 SMB Smart Wireless Access Controller

    EAC660 SMB Smart Wireless Access Controller

    EAC660 minangka kontrol akses cerdas (AC) sing dikembangake dening Yunke China Information Technology Limited (sabanjure diarani DCN) kanggo jaringan nirkabel SMB lan cabang perusahaan gedhe. Bisa digabung karo titik akses nirkabel (APs) DCN cerdas EAP kanggo mbentuk solusi LAN nirkabel sing diatur kanthi pusat (WLAN). EAC660 ndhukung 4 * GbE Combo (SFP / RJ45), 12 * 1000M port SFP lan 4 * 10GbE SFP + port kanggo uplink. Bisa ngatur nganti 260 AP nirkabel sing cerdas. Piranti kasebut nyedhiyakake acce WLAN sing kuat ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita