Ngalih Ngatur Sederhana

  • ES420-26P L2 Gigabit  Simple Management Access Switch

    ES420-26P L2 Gigabit Ngalih Akses Manajemen Sederhana

    DCN ES420-26P minangka Gigabit Managed Ethernet Switch, nyedhiyakake 24 10/100 / 1000Mbps RJ45 lan 2 port SFP. Saben port ndhukung fungsi MDI / MDIX otomatis, lan bisa nggayuh penerusan kecepatan kawat. Saklar ES420-26P minangka saklar manajemen jaringan Layer 2 kanthi lengkap sing dirancang lan dikembangake kanthi mandhiri kanggo nggawe jaringan gigabit kanthi kinerja dhuwur. Nyedhiyakake sistem proteksi keamanan sing lengkap, ngrampungake kabijakan QoS, lan fungsi VLAN sing sugih. Gampang ngatur lan njaga, lan ...
  • ES420-10P L2 Simple Management Switch

    ES420-10P L2 Ngalih Manajemen Sederhana

    DCN ES420-10P nyedhiyakake fungsi MDI / MDIX otomatis 8 * 10/100 / 1000M plus port 2 * SFP sing bisa mujudake maju kecepatan kawat. Iki bisa ndhukung ACL adhedhasar port, supaya gampang entuk ngawasi jaringan, kontrol lalu lintas, ujar prioritas lan maju lalu lintas; ndhukung teknologi proteksi link STP / RSTP / MSTP L2, nambah kemampuan redundansi link, njamin stabilitas jaringan; dhukungan ACL adhedhasar sawetara wektu kanggo entuk kontrol akses sing akurat kanthi gampang; dhukungan otentikasi 802.1x adhedhasar MAC lan p ...
  • ES420-26P-POE  L2 Gigabit Simple Management PoE Access Switch

    ES420-26P-POE L2 Gigabit Ngalih Akses Poe Manajemen Sederhana

    ES420-26P-POE minangka produk switch Gigabit Ethernet PoE Ethernet sing dikembangake dening DCN, nyedhiyakake 24 10/100 / 1000Mbps RJ45 lan 2 port Gigabit SFP, saben port ndhukung fungsi MDI / MDIX otomatis, lan bisa nggayuh maju kabel kanthi cepet. Kabeh 24 port ndhukung fungsi PoE sing sesuai karo standar IEEE 802.3at lan kompatibel karo 802.3af. ES420-26P-POE bisa digunakake minangka peralatan sumber daya, lan kanthi otomatis bisa ndeteksi lan ngenali piranti sing didukung sing cocog karo standar lan pasokan ...
  • ES420-10P-POE  L2 Simple Management PoE Switch

    ES420-10P-POE L2 Saklar PoE Manajemen Sederhana

    ES420-10P-POE bisa nyedhiyakake fungsi MDI / MDIX 8 * 10/100 / 1000M plus port 2 * SFP sing bisa mujudake maju kecepatan kawat. Iki minangka saklar manajemen jaringan Gigabit Layer 2 sing dikembangake kanthi otomatis sing dirancang kanggo nambah kebutuhan jaringan akses Gigabit kanthi kinerja dhuwur, kayata WIFI AP, kamera IP, telpon IP lan jinis peralatan liyane. Nduweni 8 port Gigabit RJ45 lengkap, lan bisa nyedhiyakake strategi komprehensif kaya QoS, fungsi VLAN sing sugih lan manajemen lan pangopènan sing gampang, kabeh fitur ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita