Produk

  • ES420-26P L2 Gigabit  Simple Management Access Switch

    ES420-26P L2 Gigabit Ngalih Akses Manajemen Sederhana

    DCN ES420-26P minangka Gigabit Managed Ethernet Switch, nyedhiyakake 24 10/100 / 1000Mbps RJ45 lan 2 port SFP. Saben port ndhukung fungsi MDI / MDIX otomatis, lan bisa nggayuh penerusan kecepatan kawat. Saklar ES420-26P minangka saklar manajemen jaringan Layer 2 kanthi lengkap sing dirancang lan dikembangake kanthi mandhiri kanggo nggawe jaringan gigabit kanthi kinerja dhuwur. Nyedhiyakake sistem proteksi keamanan sing lengkap, ngrampungake kabijakan QoS, lan fungsi VLAN sing sugih. Gampang ngatur lan njaga, lan ...
  • ES420-10P L2 Simple Management Switch

    ES420-10P L2 Ngalih Manajemen Sederhana

    DCN ES420-10P nyedhiyakake fungsi MDI / MDIX otomatis 8 * 10/100 / 1000M plus port 2 * SFP sing bisa mujudake maju kecepatan kawat. Iki bisa ndhukung ACL adhedhasar port, supaya gampang entuk ngawasi jaringan, kontrol lalu lintas, ujar prioritas lan maju lalu lintas; ndhukung teknologi proteksi link STP / RSTP / MSTP L2, nambah kemampuan redundansi link, njamin stabilitas jaringan; dhukungan ACL adhedhasar sawetara wektu kanggo entuk kontrol akses sing akurat kanthi gampang; dhukungan otentikasi 802.1x adhedhasar MAC lan p ...
  • DIN-Rail L2 Industrial Switch

    Saklar Industri DIN-Rail L2

    IS2100D (R2) Seri Industrial switch nyedhiyakake konektivitas Gigabit Ethernet kanthi kecepatan tinggi ing faktor bentuk kompak lan dirancang kanggo macem-macem aplikasi industri sing dibutuhake produk keras. Platform kasebut dibangun kanggo nahan lingkungan sing angel ing pabrik, energi, transportasi, pertambangan, lan kutha cerdas. Platform IS2100D (R2) uga cocog kanggo penyebaran perusahaan ing ruangan, gudang, lan pusat distribusi. Switch iki mbukak piranti lunak adhedhasar ...
  • IS5600G-2U/IS5600XG-2U Industrial Switch

    Saklar Industri IS5600G-2U / IS5600XG-2U

    Lapisan IS5600G-2U / IS5600XG-2U 3 saklar ethernet industri gigabit modular ndhukung protokol Layer 2/3 lengkap. Nyedhiyakake mekanisme keluwih ring internal sing bisa dadi pilihan sing cocog kanggo lapisan agregasi ing aplikasi otomatisasi pabrik lan proses kontrol. IS5600G-2U / IS5600XG-2U nyedhiyakake telung 8- port 1000Mbps Ethernet modular slot lan siji 4 port 1000Mbps / 10Gbps slot modular ing panel ngarep. Modul port Giga kombo nyedhiyakake antarmuka SFP kanggo uplink GE / 10G utawa kanggo ...
  • IS5600 Series L3 Industrial Swich

    IS5600 Series L3 Industrial Swich

    IS5600 seri modular gigabit industri ethernet switch ndhukung protokol Layer 2/3 lengkap. Nyedhiyakake mekanisme keluwih ring internal sing bisa dadi pilihan sing cocog kanggo lapisan agregasi ing aplikasi otomatisasi pabrik lan proses kontrol. Fitur lan Mupangate Fitur Utama Non blokir kacepetan lengkap Layer2 / 3 maju Multiple Ethernet rate interface Ring kemampuan keluwih-luwih kanggo nyedhiyakake pamulihan jaringan. Digabungake karo piranti lunak manajemen SNMP kanggo nyedhiyakake ...
  • CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    Saklar seri tembaga DCN CS6200-EI minangka switching rute tumpukan 10G generasi sabanjure sing nyedhiyakake akses gigabit tetep lan port uplink 10GE. Saklar tembaga CS6200-EI nduweni desain arsitektur perangkat keras lan software canggih. Saklar kasebut nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur kaya VSF (Virtual Switch Framework), IEEE 802.3at pasokan listrik opsional lan keluwih. Cocog kanggo agregasi kapadhetan utawa lapisan inti ...
  • CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    Saklar seri serat DCN CS6200-EI minangka saklar router tumpukan 10GbE generasi sabanjure sing nyedhiyakake akses optik gigabit tetep lan port uplink 10GbE. Saklar serat CS6200-EI nduweni desain arsitektur perangkat keras lan software canggih. Saklar kasebut nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur kaya kayata VSF (Virtual Switch Framework), pasokan listrik sing keluwih. Cocog banget kanggo gabungan optik kerapatan tinggi ing solusi FTTx utawa ...
  • EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac wave2 Dual Band AP

    EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac gelombang2 Dual Band AP

    DCN EAP380-E minangka jalur akses nirkabel (AP) sing dirancang kanggo pasar SMB. Nyedhiyakake kapabilitas dhukungan layanan sing komprehensif lan nduweni keandalan sing dhuwur, keamanan dhuwur, penyebaran jaringan sederhana, panemuan lan konfigurasi AC otomatis, lan manajemen lan pangopènan nyata, sing cocog karo sarat penyebaran jaringan sing gampang. AP netepi standar 802.11ac gelombang 2 sing cocog lan bisa nawakake throughput 1,167Gbps maksimum - 300Mbps ing 2.4G kanthi 2 × 2, 867Mbps ing 5G kanthi 2 × 2. The ...
  • EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

    EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

    EAP280-E minangka perusahaan Wi-Fi AP (Access Point) sing hemat biaya anyar sing dikenalake dening DCN. AP iki ndhukung standar 802.11n kanthi konektivitas hulu Mega Ethernet. EAP280-E bisa digunakake ing band 2.4G lan throughput maksimal bisa nganti 300Mbps. EAP280-E nyedhiyakake fungsi serbaguna babagan teknik radio, seluler, keamanan, lan lalu lintas lsp., Bisa nggarap AC fisik utawa cloud (Controller Akses) kanggo nyedhiyakake akses jaringan Wi-Fi perusahaan, kampus uga ruang kelas digital, Wi-Fi komersial ...
  • EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall Wireless AP

    EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall AP nirkabel

    EAP220 bisa diinstal ing panel x86 standar, tanpa rekonstruksi tembok kanggo ngirit biaya lan wektu, lan nglindhungi dekorasi asli. EAP220 ndhukung 802.11AC band standar2.4G lan 5G, lan ndhukung bandwidth nirkabel paling dhuwur sing kasedhiya 733Mbps. EAP220 nyedhiyakake siji port Ethernet uplink 100M, siji port Ethernet downlink 100M lan siji port telpon RJ11. Port uplink bisa ndhukung 802.3af POE, dadi EAP220 ora mung bisa nyedhiyakake jangkoan WIFI kinerja tinggi, nanging uga bisa nyedhiyakake ...
  • EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall Wireless AP

    EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall AP nirkabel

    EAP180 bisa diinstal ing panel x86 standar, tanpa rekonstruksi tembok r kanggo ngirit wektu lan biaya. EAP180 ndhukung standar 802.11n lan digunakake ing band 2.4G, bisa nyedhiyakake bandwidth 300M. EAP180 nyedhiyakake 1 * 100M port Ethernet uplink, siji downlink port 100M Ethernet lan siji port telpon RJ11. Kanthi port uplink sing ndhukung 802.3af POE, EAP180 ora mung nyedhiyakake jangkoan WiFi kinerja tinggi, nanging uga sambungan kabel lan sambungan telpon ekstra. Fitur Utama lan Sorotan Gampang ...
  • EAC680 SMB Smart Wireless Access Controller

    EAC680 SMB Smart Wireless Access Controller

    DCN EAC680 minangka kontrol akses cerdas (AC) sing digawe kanggo jaringan nirkabel SMB lan cabang perusahaan gedhe. Bisa digabung karo titik akses nirkabel (APs) DCN cerdas EAP kanggo mbentuk solusi LAN nirkabel sing diatur kanthi pusat (WLAN). EAC680 ndhukung 24 * 10/100 / 1000MBase-T lan 4 * 10GbE SFP +) kanggo uplink, bisa ngatur nganti 520 AP nirkabel cerdas. Piranti kasebut nyedhiyakake kontrol akses WLAN sing kuat liwat sistem kayata kontrol lan manajemen pangguna sing tepat, manajemen RF lengkap lan ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita