Perusahaan Induk

logo-sz

Digital China Group Co., Ltd.

Digital China Group Co., Ltd. (ing ngisor iki diarani "Digital China"; Kode Saham: 000034. SZ), mbantu China supaya bisa nambah liwat transformasi digital.

Wiwit didegake ing taun 2000, Digital China wis mbudidaya transformasi digital kanggo industri kanthi inovasi independen saka teknologi inti lan ningkatake peremajaan bangsa Tiongkok kanthi teknologi digital kanthi konsep "dadi pemimpin konsep, teknologi & praktik" . Ing 2019, Digital China entuk omzet tahunan 86,8 milyar yuan, rangking nomer 117 ing dhaptar Fortune China 500.

Minangka panyedhiya utama layanan cloud lan solusi transformasi digital ing China, Digital China gumantung karo inovasi lan ekosistem independen, nggabungake teknologi digital kaya komputasi awan, data gedhe, IoT, lan 5G, lan uga nggawe kapabilitas layanan cloud tumpukan uga minangka macem-macem produk merek pribadi lan solusi sing nutupi bidang jaringan, panyimpenan, keamanan, aplikasi data, komputasi cerdas, lsp. Digital China nyedhiyakake produk, solusi lan layanan kabeh siklus urip kanggo klien ing industri kaya pamrentah, keuangan , ritel, mobil, pendhidhikan, pabrikan, pariwisata budaya, perawatan medis ing macem-macem periode transformasi digital, lan terus-terusan mbenakake pangembangan industri lan pangembangan ekonomi digital.

Ngadhepi kesempatan sing durung pernah ana sadurunge sing nyebabake pertumbuhan ekonomi donya lan inovasi ilmiah lan teknologi, Digital China bakal ngandelake dorongan "Cloud + Inovasi Independen", tetep setya karo misi pendirian, maju kanthi tekad, lan ngupayakake supaya entuk Kaloro kasebut Gol Satusan.


Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita