AP ing njobo

  • WL8200-T3 802.11ac Wave 2 Outdoor Triple Band Enterprise AP

    WL8200-T3 802.11ac Wave 2 Band Triple Luar Ruangan AP

    WL8200-T3 minangka jalur akses nirkabel kinerja dhuwur sing bisa ndhukung standar gelombang 2 802.11ac kanthi band triple (2,4 GHz & 5 GHz, lan 2,4G utawa band 5G), kanthi nggunakake teknologi kayata multi-input multi-output ( MIMO) lan multiplexing divisi frekuensi orthogonal (OFDM), WL8200-T3 bisa nyedhiyakake laju transmisi data paling akeh 400 Mbps ing band 2,4GHz lan 1300Mbps ing band 5GHz .. Ndhukung nganti 350 pangguna sing padha. WL8200-IT3 digunakake ing jangkoan WIFI ruangan ...
  • WL8200-IT3 802.11ac Wave 2 Outdoor Dual-Band Enterprise AP

    WL8200-IT3 802.11ac Wave 2 ruangan Dual-Band Enterprise AP

    DCN WL8200-IT3 minangka jalur akses nirkabel outdoor kanthi kinerja dhuwur sing bisa ndhukung band 2,4 GHz lan 5 GHz, nggunakake teknologi kayata multi-input multi-output (MIMO) lan multiplexing divisi frekuensi orthogonal (OFDM), nyedhiyakake laju transmisi data ing umume 400 Mbps ing band 2.4GHz lan 867Mbps ing band 5GHz. Ndhukung nganti 254 pangguna sing padha. Kanthi antena terpadu ing njero, WL8200-IT3 akeh digunakake ing jaringan jangkoan WIFI ruangan, kayata kampus, lurung-lurung, ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita