• DCFW-1800 Series Next Generation Firewall

    DCFW-1800 Series Firewall Generasi Sabanjure

    DCN Next Generation Firewall (NGFW) nyedhiyakake visibilitas lan kontrol aplikasi sing lengkap lan granular. Iki bisa ngenali lan nyegah kemungkinan ancaman sing ana gandhengane karo aplikasi berisiko tinggi nalika nyedhiyakake kontrol adhedhasar aplikasi tumrap pangguna, pangguna, lan klompok pangguna. Kebijakan bisa ditemtokake sing njamin bandwidth menyang aplikasi sing kritis amarga mbatesi utawa mblokir aplikasi sing ora sah utawa mbebayani. DCN NGFW nggabungake keamanan jaringan lengkap lan ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita