Solusi

Solusi

  • Jaringan nirkabel Universitas Kehutanan Beijing ing China

    Profil Pelanggan Universitas Kehutanan Beijing (BFU, utawa BJFU) minangka universitas ing Distrik Haidian, Beijing sing fokus ing kehutanan. Iki minangka universitas sing ramah lingkungan sing nuduhake ilmu ilmu, teknik, hukum, seni lan basa ing saindenging jagad. Syarat - Tutup WiFi kinerja dhuwur ...
    Waca liyane
  • FIFA U20 World Cup 2019 ing Polandia

    Profil Pelanggan Piala Dunia FIFA U-20 Ke-22 bakal dianakake ing 6 kutha ing Polandia wiwit 23 Mei nganti 15 Juni ing taun 2019. Kebutuhan - Akses nirkabel kerapatan tinggi - Cakupan lengkap lan wifi performa tinggi - Roaming mulus - Cakupan nirkabel ruangan Aplikasi Larutan DCN Jaringan Internet Sc ...
    Waca liyane
  • DCN mbantu Rostelecom kanggo nggawe jangkoan WiFi deso ing Rusia

    Profil Pelanggan Rostelecom minangka operator telekomunikasi nasional Rusia paling gedhe kanthi jaringan tulang punggung domestik paling gedhe (udakara 500.000 km) ing Rusia lan nyedhiyakake akses "mil pungkasan" kanggo 35 yuta rumah tangga ing saindenging negara. Syarat -Sedhiyakake akses jaringan kanggo pangguna langka ing deso ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Transportasi DCN

    Latar mburi Sistem AFC tegese Sistem Koleksi Tarif Otomatis, iku sistem jaringan penjualan tiket otomatis, ngisi daya, mriksa lan statistik transportasi transit. Sistem kasebut adhedhasar komputer, Komunikasi, jaringan, lan kontrol otomatis. Sistem AFC bisa dipisahake ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Eceran DCN

    Ringkesan Latar mburi Pembeli dina iki nuntut - lan bakal mindhah kasetyane karo merek liyane yen ora bisa digayuh. Metode blanja sing meksa meksa para pengecer ngevaluasi pengalaman ing toko supaya ora mung narik pelanggan anyar, nanging kanggo nemokake cara anyar kanggo njaga pelanggan sing wis ana ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Akses ISP DCN

    Ringkesan Latar mburi Miturut kompetisi pasar sing galak, pasar layanan Panyedhiya Layanan Internet (ISP) tradisional dadi luwih tipis (kayata broadband, MPLS VPN lan SMS). Kangge, Artificial Intelligence (AI), Virtual Reality (VR), analytics data amba, lan komputasi awan: ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Pengawasan IP DCN

    Solusi ngawasi informasi latar mburi IP digunakake ing kabeh industri, kayata: · Pendidikan: ngawasi jarak jauh taman bermain sekolah, lorong, aula lan ruang kelas, uga sawetara bangunan; · Transportasi: ngawasi remot stasiun sepur, jalur sepur, dalan gedhe lan bandara ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Hotel DCN

    Latar mburi Industri Jaringan Hotel Terminal sing cerdas dadi alat sing dibutuhake kanggo urip saben dinane. Nalika lelungan, sampeyan bisa uga mbutuhake tugas kantor kanthi adoh, melu rapat adoh, pesen tiket tiket pesawat utawa pesawat, kanggo nampa lan ngirim e-mail, lan liya-liyane. Mula ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Kesehatan DCN

    Informasi Latar Belakang Kanggo fasilitas perawatan kesehatan, rumah sakit mesthi nyedhiyakake macem-macem layanan medis kanggo pasien, kayata perawatan darurat, operasi, obstetrik lan layanan lair. Supaya bisa menehi perawatan kesehatan sing paling apik, nggunakake diagnosis canggih ...
    Waca liyane
  • Solusi DCN Data Center

    Informasi Latar mburi Panganggone komputasi awan, data amba lan internet seluler sing akeh yaiku nyepetake peluncuran layanan anyar lan nggawe lalu lintas pusat data luwih akeh. Iki mbutuhake respon cepet saka jaringan pusat data. Solusi jaringan pusat data DCN nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Solusi Jaringan Kampus Intelektual DCN

     Informasi Latar mburi Pangembangan Internet kanthi cepet, utamane virtualisasi, cloud, teknologi kasebut minangka transformasi ing industri pendhidhikan. Cloud minangka simbol paling gedhe ing pendhidhikan dhasar lan ing bidang pendhidhikan sing luwih dhuwur. Akses gampang kanggo sumber pendhidhikan iku ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita