Solusi Aplikasi

Solusi Aplikasi

  • Solusi Jaringan Pengawasan IP DCN

    Solusi ngawasi informasi latar mburi IP digunakake ing kabeh industri, kayata: · Pendidikan: ngawasi jarak jauh taman bermain sekolah, lorong, aula lan ruang kelas, uga sawetara bangunan; · Transportasi: ngawasi remot stasiun sepur, jalur sepur, dalan gedhe lan bandara ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita