Gerbang Keamanan Multi-inti

  • DCME All-in-one Gateway

    DCME Kabeh-ing-siji Gateway

    DCME minangka generasi anyar gerbang keamanan kinerja dhuwur nggunakake prosesor kinerja dhuwur multi-inti, digabung karo chipset ASIC khusus. Kanthi kinerja sing unggul lan kemampuan ngolah data sing kuat, DCME bisa digunakake kanthi throughput kecepatan-kabel lan konektivitas anyar sing utama industri dibandhingake karo firewall tradisional lan router broadband. DCME nggabungake router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel lan gampang ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita