• CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    Saklar seri tembaga DCN CS6200-EI minangka switching rute tumpukan 10G generasi sabanjure sing nyedhiyakake akses gigabit tetep lan port uplink 10GE. Saklar tembaga CS6200-EI nduweni desain arsitektur perangkat keras lan software canggih. Saklar kasebut nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur kaya VSF (Virtual Switch Framework), IEEE 802.3at pasokan listrik opsional lan keluwih. Cocog kanggo agregasi kapadhetan utawa lapisan inti ...
  • CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    Saklar seri serat DCN CS6200-EI minangka saklar router tumpukan 10GbE generasi sabanjure sing nyedhiyakake akses optik gigabit tetep lan port uplink 10GbE. Saklar serat CS6200-EI nduweni desain arsitektur perangkat keras lan software canggih. Saklar kasebut nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur kaya kayata VSF (Virtual Switch Framework), pasokan listrik sing keluwih. Cocog banget kanggo gabungan optik kerapatan tinggi ing solusi FTTx utawa ...
  • CS6200-52X-P-EI Dual Stack 10G 48 Ports PoE Ethernet Switch

    CS6200-52X-P-EI Dual Stack 10G 48 Ports PoE Ethernet Switch

    CS6200-52X-P-EI 10G saklar Puter sing bisa ditumpuk duwe desain arsitektur perangkat keras lan perangkat lunak canggih. CS6200-52X-P-EI nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur kaya VSF, IEEE 802.3at / IEEE 802.3bt lan pasokan listrik sing keluwih. Cocog banget kanggo gabungan utawa lapisan inti kanthi kapadhetan ing jaringan kampus utawa jaringan SMB. Fitur Utama lan Sorotan 60W Poe 8 port Poe pertama ndhukung IEEE 802.3bt (60w). Dheweke bisa dadi ...
  • CS6200-28X-HI-24F High Performance 10G Full Fiber Ethernet Switch

    CS6200-28X-HI-24F Saklar Ethernet Serat Lengkap 10G Kinerja Tinggi

    CS6200-28X-HI-24F saklar routing 10G generasi sabanjure wis nduwe desain arsitektur perangkat keras lan perangkat lunak canggih, pasokan listrik modhél 1 + 1 modhal. CS6200-28X-HI-24F nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur kuat kayata VSF (Virtual Switch Framework), pasokan listrik lan OpenFlow. Cocog banget kanggo gabungan utawa lapisan inti kanthi kapadhetan kanggo jaringan kampus, ISP, lan perusahaan. Fitur Utama lan ...
  • CS6200-8G24S2Q-EI Dual Stack 40G Ethernet Routing Fiber Switch

    CS6200-8G24S2Q-EI Dual Stack 40G Ethernet Routing Fiber Switch

    DCN CS6200-8G24S2Q-EI minangka switching L3 stackable switch kanthi port uplink serat 40GE. CS6200-8G24S2Q-EI nduwe desain arsitektur perangkat keras lan perangkat lunak canggih, pasokan listrik dobel. CS6200 nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur inovatif kayata VSF (Virtual Switch Frame-work) lan 3 unit kipas otomatis sing wis disetel kanthi otomatis. Cocog banget kanggo ag-gregasi kerapatan tinggi ing jaringan Enterprise utawa jaringan Kampus. Kanggo SMB, CS62 ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita