• S5750E-26X-SI L2 Dual Stack 40G Intelligent Fiber Switch

    S5750E-26X-SI L2 Dual Stack 40G Serat Cerdas

    Saklar S5750E-26X-SI minangka generasi anyar agregasi cerdas lan switch akses sing dirancang dening DCN kanggo jaringan operator lan MAN. S5750E-26X-SI nyedhiyakake port fisik 24 10GbE (SFP +) lan 2 40GbE (QSFP) lan pasokan listrik sing berlebihan, dirancang kanggo skenario akses 10G lan skenario konvergensi 10G jaringan umum kanthi fitur desain kelas telekomunikasi sing bisa dipercaya, lan kaluwihane. Fitur utama lan nyorot Kinerja lan Skalabilitas Konektivitas 10 Gigabit Ethernet S5750E-26X-SI ...
  • S5750E(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    S5750E (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    Saklar seri DCN S5750E minangka serat router sing bisa ditumpuk kanthi port uplink 10GbE sing tetep. Saklar sing dikelola kanthi lengkap nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur L3 sing sugih. Cocog banget kanggo lapisan utawa lapisan akses kanggo jaringan kampus, perusahaan, pamrentah lan panyedhiya layanan. Fitur Utama lan Nyorot Kinerja lan Skalabilitas Kanthi kapasitas ngoper dhuwur, seri S5750E (R2) ndhukung kawat kecepatan L2 / L3 maju ...
  • S5750E(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    S5750E (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    Saklar seri DCN S5750E yaiku switching router sing bisa ditumpuk kelas perusahaan kanthi port uplink 10GbE internal sing tetep. Saklar sing dikelola kanthi lengkap nyedhiyakake kasedhiyan dhuwur, skalabilitas, keamanan, efisiensi energi, lan gampang operasi kanthi fitur L3 sing sugih. Cocog banget kanggo lapisan utawa lapisan akses kanggo jaringan kampus, perusahaan, pamrentah lan panyedhiya layanan. Fitur Utama lan Prestasi sing Disorot lan Skalabilitas Kanthi kapasitas ngoper dhuwur, seri S5750E (R2) ndhukung kecepatan kawat L2 / L3 ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita