• IS5600G-2U/IS5600XG-2U Industrial Switch

    Saklar Industri IS5600G-2U / IS5600XG-2U

    Lapisan IS5600G-2U / IS5600XG-2U 3 saklar ethernet industri gigabit modular ndhukung protokol Layer 2/3 lengkap. Nyedhiyakake mekanisme keluwih ring internal sing bisa dadi pilihan sing cocog kanggo lapisan agregasi ing aplikasi otomatisasi pabrik lan proses kontrol. IS5600G-2U / IS5600XG-2U nyedhiyakake telung 8- port 1000Mbps Ethernet modular slot lan siji 4 port 1000Mbps / 10Gbps slot modular ing panel ngarep. Modul port Giga kombo nyedhiyakake antarmuka SFP kanggo uplink GE / 10G utawa kanggo ...
  • IS5600 Series L3 Industrial Swich

    IS5600 Series L3 Industrial Swich

    IS5600 seri modular gigabit industri ethernet switch ndhukung protokol Layer 2/3 lengkap. Nyedhiyakake mekanisme keluwih ring internal sing bisa dadi pilihan sing cocog kanggo lapisan agregasi ing aplikasi otomatisasi pabrik lan proses kontrol. Fitur lan Mupangate Fitur Utama Non blokir kacepetan lengkap Layer2 / 3 maju Multiple Ethernet rate interface Ring kemampuan keluwih-luwih kanggo nyedhiyakake pamulihan jaringan. Digabungake karo piranti lunak manajemen SNMP kanggo nyedhiyakake ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita