• S4600-28X-SI 10G Intelligent Ethernet Access Switch

    S4600-28X-SI 10G Ngalih Akses Ethernet Cerdas

    S4600-28X / 52X-SI yaiku saklar cerdas up2 L2 10G sing dirancang kanggo jaringan operator lan MAN. Ndhukung QoS komprehensif, fungsi VLAN sing ditingkatake (Dynamic VLAN, Voice VLAN, QinQ, N: 1 VLAN Translation etc), Protokol Proteksi Dering Ethernet (G.8032), kontrol bandwidth sing diklasifikasikake, kontrol keamanan cerdas, OAM (Operasi, Administrasi lan Pangopènan ), fungsi ngatur lan layanan Triple-Play sing memenuhi syarat jaringan sing dituntut jaringan operator, akses MAN. S4600-2 ...
  • S4600-SI Gigabits Dual Stack Intelligent Switch

    S4600-SI Gigabits Dual Stack Ngalih cerdas

    Seri DCN S4600-SI minangka saklar mandiri GbE lengkap nyedhiyakake akses kelas perusahaan kanggo aplikasi kampus lan cabang. Saklar sing dikelola kanthi lengkap bisa nyedhiyakake fitur Layer 2 sing luwih maju uga daya opsional liwat daya Ethernet Plus (PoE +). nggabungake fungsi manajemen canggih lan keamanan kanggo nyedhiyakake kinerja lan skalabilitas. Iki minangka solusi sing cocog kanggo penyebaran jaringan akses perusahaan lan operator. Fitur Utama lan Sorotan Seri Energi Hijau S4600-SI tundhuk karo IEEE ...
  • S4200-SI Series L2 Gigabits Dual Stack Intelligent Switch

    S4200-SI Series L2 Gigabits Dual Stack Intelligent Switch

    Seri DCN S4200-SI minangka switch mandhiri GbE sing hemat biaya nyedhiyakake akses kelas perusahaan kanggo aplikasi kampus lan cabang. Saklar sing dikelola kanthi lengkap bisa nyedhiyakake fitur Layer 2 sing luwih maju uga daya opsional liwat daya Ethernet Plus (PoE +). Dirancang kanggo kesederhanaan operasional kanggo ngasorake biaya kepemilikan total, bisa nggunakake operasi bisnis sing keukur, aman, lan hemat energi kanthi layanan cerdas. Fitur Utama lan Sorotan Seri Energi Hijau S4200-SI tundhuk ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita