AP njero ruangan

  • WL8200-X10 Indoor 802.11ax Wi-Fi 6 Triple Band Enterprise AP

    WL8200-X10 Indoor 802.11ax Wi-Fi 6 Triple Band Enterprise AP

    WL8200-X10 minangka Wi-Fi 6 perusahaan kinerja tinggi Wi-Fi AP (Access Point) generasi sabanjure sing diluncurake dening DCN, bisa ndhukung 802.11ax lan nyedhiyakake konektivitas uplink Ethernet 2.5G. Kanthi bandwidth akses 6,82Gbps kinerja tinggi, WL8200-X10 diarepake duwe konektivitas klien kepadatan tinggi kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna Wi-Fi sing luwih apik. Kanthi triple band 14 aliran spasial sing misuwur ing industri, WL8200-X10 minangka pilihan sing cocog kanggo skenario akses kepadatan tinggi lan bandwidth gedhe kayata aplikasi AR / VR, 4K ...
  • WL8200-I3(R2) Indoor 802.11ac Wave2 Triple Band Enterprise AP

    WL8200-I3 (R2) Indoor 802.11ac Wave2 Triple Band Enterprise AP

    DCN WL8200-I3 (R2.0) minangka perusahaan Wi-Fi AP (Access Point) kinerja tinggi, sing bisa ndhukung 802.11ac Wave2 lan nyedhiyakake konektivitas uplink Gigabit Ethernet. Kanthi bandwidth akses 2.9Gbps ​​kinerja tinggi, WL8200-I3 (R2.0) diarepake duwe konektivitas klien kepadatan tinggi kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna Wi-Fi sing luwih apik. Nyedhiyakake kapabilitas lan fitur layanan lengkap kayata penyebaran sederhana, penemuan lan konfigurasi AC otomatis, reliabilitas dhuwur, keamanan dhuwur, lan manajemen ...
  • WL8200-I2(R2) Indoor 802.11ac Wave2 Dual Band Enterprise AP

    WL8200-I2 (R2) Indoor 802.11ac Wave2 Dual Band Enterprise AP

    DCN WL8200-I2 (R2.0) minangka perusahaan Wi-Fi AP kanthi performa tinggi. Ndhukung standar 802.11ac Wave2 lan nyedhiyakake konektivitas hulu Gigabit Ethernet. Bandwidth akses maksimum bisa nganti 1167Mbps. Nyedhiyakake kapabilitas lan fitur layanan lengkap kayata penyebaran sederhana, panemuan lan konfigurasi AC otomatis, keandalan sing dhuwur, keamanan dhuwur, lan manajemen lan pangopènan wektu nyata. WL8200-I2 iku cocog kanggo pasar perusahaan, pamrentah lan hospitality. Fitur Utama lan Hai ...
  • WL8200-I1 802.11ac Indoor Dual Band Enterprise AP

    WL8200-I1 802.11ac Indoor Dual Band Enterprise AP

    WL8200-I1 minangka jalur akses nirkabel (AP) 802.11ac sing efektif biaya sing bisa ndhukung 2 × 2 MIMO lan 4 aliran spasial. Nyedhiyakake kapabilitas lan fitur layanan lengkap kayata penyebaran sederhana, panemuan lan konfigurasi AC otomatis, keandalan sing dhuwur, keamanan dhuwur, lan manajemen lan pangopènan wektu nyata. Adhedhasar standar 802.11ac, total output bisa tekan 1167Mbps sing ditrapake kanggo rantai komersial, medis, pergudangan, manufaktur, lan logistik ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita