• DIN-Rail L2 Industrial Switch

    Saklar Industri DIN-Rail L2

    IS2100D (R2) Seri Industrial switch nyedhiyakake konektivitas Gigabit Ethernet kanthi kecepatan tinggi ing faktor bentuk kompak lan dirancang kanggo macem-macem aplikasi industri sing dibutuhake produk keras. Platform kasebut dibangun kanggo nahan lingkungan sing angel ing pabrik, energi, transportasi, pertambangan, lan kutha cerdas. Platform IS2100D (R2) uga cocog kanggo penyebaran perusahaan ing ruangan, gudang, lan pusat distribusi. Switch iki mbukak piranti lunak adhedhasar ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita