DCRS-7600E Series Core Layer Routing Switch

DCRS-7600E Series Core Layer Routing Switch

Katrangan singkat:

DCRS-7600E Series minangka sasis sasis kinerja dhuwur DCN, sing kasusun saka rong model. 1 DCRS-7604E yaiku 4 slot Chassis Switch. Ndhukung port Ethernet ing agul-agul manajemen, sing njamin fitur kepadatan tinggi maksimum 2 DCRS-7608E duwe 10 slot. Wis 2 slot manajemen lan 8 slot bisnis. Pangguna bisa ngatur agul-agul bisnis kanthi syarat sing ditemtokake. Kanthi pasokan listrik sing berlebihan, penggemar lan modul manajemen, DCN DCRS-7600E Series njamin operasi terus lan ...


Detail Produk

Tag Produk

DCRS-7600E Series minangka sasis sasis kinerja dhuwur DCN, sing kasusun saka rong model.

1 DCRS-7604E yaiku 4 slot Chassis Switch. Ndhukung port Ethernet ing agul-agul manajemen, sing njamin fitur kepadatan tinggi maksimum  

2 DCRS-7608E duwe 10 slot. Wis 2 slot manajemen lan 8 slot bisnis. Pangguna bisa ngatur agul-agul bisnis kanthi syarat sing ditemtokake.

Kanthi pasokan listrik sing berlebihan, penggemar lan modul manajemen, DCN DCRS-7600E Series njamin operasi terus-terusan lan sistem sing keluwihane. Kajaba iku, kabeh bagean bisa diganti. Dheweke bisa ditambah utawa diijolake tanpa ngganggu kabeh sistem. Seri DCRS-7600E cocog kanggo lapisan inti kampus, jaringan perusahaan lan lapisan agregasi jaringan metropolitan IP.

Fitur lan Sorotan

Kinerja lan Skalabilitas

DCRS-7604E ndhukung nganti 14 * 10G port utawa 160 (48 × 3 + 16) Gigabit Copper port utawa 96 (24 × 4) port Gigabit Fiber. DCRS-7608E ndhukung nganti 32 * 10G port utawa 384 (48 × 8) Gigabit Copper port utawa 192 (24 × 8) port Gigabit Fiber, nyedhiyakake keluwesan lan kepadatan port dhuwur.

Modul 10G ndhukung 4 port kanggo downlink menyang saklar lapisan distribusi L3 Gigabit utawa saklar L2 Gigabit, kanthi agregat menyang lapisan inti, lan nyegah hambatan port ing saklar Gigabit. Salajengipun, transceiver 10Gigabit Ethernet SFP + opsional bisa dipilih kanggo macem-macem uplink serat jarak.

Cadangan Master njamin kasedhiya master kontrol kanggo kontrol jaringan kapan wae.

Firmware & konfigurasi kanthi otomatis dianyari saka unit master dadi abdi kanggo kesederhanaan manajemen.

VSF (Framework Switch Virtual)

Framework Switch Virtual bisa nggawe virtual sawetara switch DCN dadi siji piranti logis, entuk nuduhake informasi lan tabel data ing antarane macem-macem switch. Kinerja lan Kapadhetan port piranti virtualisasi mundhak banget ing VSF. VSF uga nyedhiyakake manajemen manajemen sing gampang kanggo administrator jaringan lan linuwih.

Kasedhiyan Suwene

IEEE 802.1w Rapid Spanning Tree Protocol nyedhiyakake jaringan tanpa loop lan tautan keluwih menyang jaringan inti kanthi konvergensi cepet.

IEEE 802.1s Multiple Spanning Tree Protocol mbukak STP saben basis VLAN, nyediakake berbagi Lapisan 2 ing tautan sing keluwih.

Protokol Kontrol Aggregasi Link IEEE 802.3ad (LACP) nambah bandwidth kanthi otomatis nggabungake sawetara tautan fisik dadi trunk logis lan menehi keseimbangan beban lan toleransi kesalahan kanggo sambungan uplink.

IGMP snooping nyegah banjir lalu lintas multicast IP lan matesi lalu lintas video intensif bandwidth mung kanggo para pelanggan.

Fitur L3

Seri DCRS-7600E ngirimake router IP adhedhasar hardware sing performa dhuwur. RIP, OSPF, lan BGP nyedhiyakake routing dinamis kanthi ngganti informasi rute karo switch utawa router Layer 3 liyane. DVMRP, PIM-DM Multicast Routing Protocol ngirim lalu lintas multicast IP saka siji subnet menyang liyane. VRRP ngalangi sistem sampeyan gagal kanthi nggawe serep kaping pirang-pirang saklar L3 kanggo nuntun. Dhukungan OSPF lan BGP restart anggun kanggo nglindhungi stabilitas jaringan.

Multicast Kuat

DCRS-7600E ndhukung fitur multicast sing akeh. Produk kasebut ndukung fitur multicast L2 sing sugih kayata IGMPv1 / v2 / v3 lan snooping lan protokol multicast L3 kayata DVMRP, PIM-DM, PIM-SM, lan PIM-SSM. Minangka pengalaman aplikasi sing akeh, dhukungan produk Multicast VLAN Registrasi lan Multicast Nampa Kontrol lan fungsi Deteksi Sumber Multicast Ilegal.

Jaringan reliabilitas tinggi sing gampang

MRPP (Multi-layer Ring Protection Protocol), minangka protokol lapisan link sing ditrapake ing proteksi loop Ethernet sing nyuda wektu konvergensi jaringan dadi 50ms.

Spesifikasi

Barang

DCRS-7604E

DCRS-7608E

Slot

1 utawa 2 slot manajemen3 utawa 2 slot bisnis 2 slot manajemen8 slot bisnis

Pelabuhan Bisnis

10/100 / 1000base-T: MAX 1601000base-X: MAX 9610G: MAX 14 10/100 / 1000base-T: MAX 3841000base-X: MAX 19210G: MAX 32

Konsol

1

1

Kinerja

Kapasitas Ngalih Punggung

120Gbps 320Gbps

Tingkat Terusake

87Mpps 238Mpps

Entri Routing

MAX 16K MAX 16K

Tabel VLAN

4K 4K
Fitur
Terusake Panyimpenan lan Forwarding
L1, Fitur L2  IEEE802.3 (10Base-T)IEEE802.3u (100Base-TX)IEEE802.3z (1000BASE-X)IEEE802.3ab (1000Base-T)

IEEE802.3ae (10GBase)

MDI / MDIX otomatis

Loopback Interface

9k Jumbo Frame

Deteksi Loopback Port

LLDP lan LLDP-MED

UDLD

LACP 802.3ad, batang maksimal 128 klompok kanthi port 8 maksimal kanggo saben trunkBeban Balance
IEEEE802.1d (STP)IEEEE802.1w (RSTP)IEEEE802.1s (MSTP) Max 48 contoROOT Guard

Pengawal BPDU

BPDU Forwarding

Siji kanggo siji utawa siji kanggo siji pangilonKertu silang bisnis kacaRSP
IGMP v1 / v2 / v3, IGMP v1 / v2 / v3 Snooping, IGMP ProxyICMPv6, ND, ND Snooping, MLDv1 / v2, MLDv1 / v2 Snooping
QinQ, GVRP, Broadcast / Multicast / Kontrol Badai UnicastDhukungan Port / MAC / IP / Portocol / Dhukungan / Swara / Pribadi / VLANMulticast VLAN Registrasi / MVR kanggo IPv4 lan IPv6
Port2 802.1Q, 4096 VLAN
MAC Binding (IPv4 / IPv6), Filter MAC, Limit MAC
Dhukungan Smart Link (utawa dijenengi Flexible Link)
Port Binding (IPv4 / IPv6) lan penjaga sumber IP
Fitur L3 Protokol IP (IP ndhukung IPv4 lan IPv6)
Route Default, Route Statis, Rute Blackhole, VLSM lan CIDR,
RIPv1 / V2, OSPFv2, BGP4, ndhukung MD5 otentikasi LPM Routing
Dhukungan OSPFv3, BGP4 +
Nomer BGP 4-bait AS
GR kanggo OSPF lan BGP
Route-based Routing (PBR) kanggo IPv4 lan IPv6
VRRP, VRRP v3
DVMRP, PIM-DM, PIM-SM, PIM-SSM, MSDPRute Multicast StatisNgatur Multicast EdgeAnycast RP kanggo IPv4 lan IPv6

PIM-SM / DM / SSM kanggo IPv6, 6 nganti 4 Tunnel, konfigurasi Terowongan, ISATAP

Kontrol Nampa Multicast

Deteksi Sumber multicast ilegal

URPF kanggo IPv4 lan IPv6
BFD
ECMP (Equal Cost Multi-Path) kanthi maksimal 8 klompok
Penjaga ARP, Proxy ARP Lokal, ARP Proxy, ARP Binding, ARP gratis, Limit ARP
Teknis trowongan Manual Konfigurasi Tunnel IPv4 / IPv6Terowongan 6to4Terowongan ISATAPTerowongan GRE
MPLS 255 VRF / VFILDPL3 MPLS VPNL2 VLL / VPLS

Proxy MPLS / VPLS

VPN MPLS Cross-Domain

MPLS QoS

QoS 8 Antrian Hardware saben port
Klasifikasi Lalu Lintas adhedhasar IEEE 802.1p, ToS, port, lan DiffServ
SP, WRR.SWRR
Mbentuk Lalu Lintas
Tandha / Pratelan PRI
ACL ACL Standar lan Ditambahi
IP ACL lan ACL,
ACL adhedhasar IP sumber / definisi, MAC, L3 IP, nomer port TCP / UDP, IP PRI (DSCP, ToS, Precedence), Wektu
ACL-X Dhasar wektu Keamanan Rundingan otomatis
Aturan ACL bisa diatur menyang antarmuka port, VLAN, VLAN
Bisa digunakake kanggo Klasifikasi QoS
Anti-serangan lan Keamanan S-ARP: Inspeksi ARP, Attack ARP-DOS pertahanan lan Klone Alamat
Anti-Sapuan: nyegah Ping Sapuan
S-ICMP: nolak serangan PING-DOS, serangan ICMP sing ora bisa dihubungi
S-Buffer: nyegah serangan DDOS
Proteksi CPU mesin ganti
Prioritas pesen utama: pangolahan aman saka pesen legal utama
Kredit Pelabuhan: mriksa Server DHCP ilegal, Server Radius. Sambungan liwat port kredit wae
Dhukungan URPF, aja klone alamat IP
Kabeh teknologi ing ndhuwur kanthi efektif nyegah macem-macem serangan DOS (kayata ARP, Synflood, Smurf, serangan ICMP), dhukungan ngawasi ARP, Worm pertahanan, Bluster, priksa sapuan lan pasang weker

 

Reliabilitas lan Saldo Keluwih Dhukungan MSTP (802.1s)
Dhukungan VRRP, imbangan mbukak LACP
MRPP - Protokol Proteksi Dering multi-lapisan
Dhukungan saldo lalu lintas adhedhasar VLAN
Pasokan listrik sing berlebihan, saldo momotan daya
Dhukungan Firmware & Konfigurasi serep toleransi kesalahan kaping pindho
Dhukungan ganti antarane utama / cadangan, kabeh bisa diganti
DHCP Dhukungan Klien DCHP, Relay, Snooping, Opsi 82
Server DHCP kanggo IPv4 lan IPv6
DHCP v6 lan DHCP Snooping v6
DNS Klien DNSProxy DNS
Akses keamanan 802.1XMAC adhedhasar AAA (Akses gratis Klien)PPPOE / PPPOE + terusake
AAA RADIUS kanggo IPV4 lan IPv6TACACS +
Konfigurasi lan Manajemen CLI, dhukungan Console (RS-232), dhukungan Telnet (Ipv4 / Ipv6), SSH (Ipv4 / Ipv6), SSL kanggo IPv4
SNMPv1 / v2c / v3 kanggo IPv4, SNMPv1 / v2c kanggo IPv6
MIB
RMON 1, 2, 3, 9
Teknologi Hemat Daya Ngurangi konsumsi daya, ningkatake pendinginan lan linuwih
Syslog Simpen Syslog lan Trap menyang piranti utawa server lokalMaks. 8 server kanggo Syslog utawa Trap ditampa
NMS Kontrol akses ketat dening ACLAkses Ngalih liwat AAA utawa Otentikasi LokalDhukungan SNTP lan NTPZona Wektu Persiyapan lan Wektu Musim Panas
Pengawasan lan Shooting Masalah Ngawasi kelainan tugas, memori, CPU, tumpukan, chip switch, suhu lan pasang wekerAliran kanggo IPv4 lan IPv6Dhukungan IPFIX (Ekspor Informasi Aliran IP)Prentah ping lan traceroute
Manajemen Konfigurasi Panyimpenan file konfigurasiLog operasi printahDhukungan server FTP / TFTP utawa upgrade klienDhukungan protokol X-modem transfer file
Pusat Data VSF (Framework Switch Virtual)
Fisik

Ukuran (W x D x H)

445mm * 421mm * 266mm (6.5U) 436mm * 478mm * 797mm (18U)

Kelembapan Relatif

10% ~ 90%, ora kondensasi

Suhu Panyimpenan

40 ° C ~ 70 ° C

Suhu Operasi

0 ° C ~ 40 ° C

Kekuwatan

AC: Input 100V ~ 240V AC AC: Input 100V ~ 240V AC

MTBF

> 250.000 jam > 250.000 jam

Konsumsi Daya

≤400W ≤1000W

Keamanan EMC

FCC, CE, RoHS, FCC, CE, RoHS

Lamaran

Saklar DCRS-7600E bisa digunakake minangka inti ing jaringan kampus utawa perusahaan

DCRS-7600E

Informasi Pesenan

Produk

Katrangan

 
 
DCRS-7608E 10-Slot Chassis Core Routing Switch (2 + 1 redundansi listrik, Standar kanthi 1 MRS-PWR-AC-B, 3 nampan kipas panas, ora ana agul-agul manajemen)  
DCRS-7604E 4-Slot Chassis Core Routing Switch (1 + 1 redundansi listrik, Standar kanthi 1 MRS-PWR-AC-B, 1 tray kipas panas, ora ana agul-agul manajemen)  
MRS-PWR-AC-B AC Power Supply (500W) kanggo DCRS-7608E lan DCRS-7604E  
MRS-7608E-M2 DCRS-7608E agul-agul Manajemen Tipe 2 (Bilah manajemen kinerja tinggi)  
MRS-7604E-M16GX8GB Blade Manajemen DCRS-7604E, 16 GbE Combo (SFP / RJ45) lan port 8 * 100 / 1000Base-X, Wire-Speed, IPv6 didhukung  
MRS-7604E-M2Q20G12XS Modul Manajemen DCRS-7604E, port 8 * 10/100 / 100Base-T + 12 * 1000M port SFP + 12 * 10G SFP + port + 2 * 40G QSFP port, Wire-Speed, IPv6 didhukung  
MRS-7600E-4XS16GX8GB DCRS-7600E Series Business blade, 4 * 10GbE (SFP +) + 16 * GbE Combo (SFP / RJ45) + 8 * 100 / 1000Base-X (SFP), Wire-Speed, IPv6 didhukung  
MRS-7600E-20XS2Q Blade Bisnis Seri DCRS-7600E, 20 * 10GbE (SFP +) + 2 * 40GbE (QSFP +), Kecepatan Kawat, IPv6 didhukung  
MRS-7600E-48GT Blade Bisnis Seri DCRS-7600E, 48 * 10/100 / 1000Base-T, Kecepatan Kawat, IPv6 didhukung  
MRS-7600E-28GB16GT4XS Blade Bisnis Seri DCRS-7600E, 28 * GbE (SFP) + 16 * 10/100 / 1000Base-T + 4 * 10GbE (SFP +), Wire-Speed, IPv6 didhukung  
MRS-7600E-44GB4XS Blade Bisnis Seri DCRS-7600E, 44 * GbE (SFP) + 4 * 10GbE (SFP +), Kacepetan Kawat, IPv6 didhukung  
MRS-7600E-2Q20G16XS Modul Antarmuka Seri DCRS-7600E, port 8 * 10/100 / 1000Bast-T + 12 * 1000M port SFP + 16 * 10G SFP + port + 2 * 40G QSFP, Wire-Speed, IPv6 didhukung  

 

 

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita