DCME Kabeh-ing-siji Gateway

DCME Kabeh-ing-siji Gateway

Katrangan singkat:

DCME minangka generasi anyar gerbang keamanan kinerja dhuwur nggunakake prosesor kinerja dhuwur multi-inti, digabung karo chipset ASIC khusus. Kanthi kinerja sing unggul lan kemampuan ngolah data sing kuat, DCME bisa digunakake kanthi throughput kecepatan-kabel lan konektivitas anyar sing utama industri dibandhingake karo firewall tradisional lan router broadband. DCME nggabungake router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel lan gampang ...


Detail Produk

Tag Produk

DCME minangka generasi anyar gerbang keamanan kinerja dhuwur nggunakake prosesor kinerja dhuwur multi-inti, digabung karo chipset ASIC khusus. Kanthi kinerja sing unggul lan kemampuan ngolah data sing kuat, DCME bisa digunakake kanthi throughput kecepatan-kabel lan konektivitas anyar sing utama industri dibandhingake karo firewall tradisional lan router broadband. DCME nggabungake router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel lan konfigurasi sing gampang. Cocog kanggo perusahaan cilik lan menengah, sekolah, pamrentahan, toko rantai, kafe Internet ukuran menengah, operator lan jaringan kompleks liyane.

DCME-1

Fitur Utama lan Sorotan

Kinerja sing kuat ing arsitektur perangkat keras canggih

Gerbang keamanan multi-inti DCME nggunakake prosesor multi-inti, mesin switching kecepatan tinggi ASIC sing nggawe kabeh platform perangkat keras kanggo mbukak arsitektur Ethernet kanthi kecepatan tinggi. Desain performa tinggi iki nggawe mesin kasebut diluncurake kanthi kinerja pemrosesan sing unggul lan nyedhiyakake jaminan kanggo mbentuk lalu lintas data deteksi jero lan operasi keamanan, pertahanan, firewall / VPN, IPv6, lan fungsi perangkat lunak lapisan ndhuwur sing sugih liyane.

Kontrol aliran lan manajemen prilaku sing akurat

DCME nyedhiyakake kabijakan kontrol aliran sing akurat adhedhasar aplikasi, alamat IP, pelanggan, protokol, lsp, lan nyetel maksimum, minimal, bandwidth dijamin ing uplink lan downlink. Liwat 200 protokol bisa diidentifikasi liwat DCME kanggo nyetel garansi bandwidth, kontrol bandwidth adhedhasar protokol sing ditemtokake. Kanthi watesan sesi NAT sing akurat, ancaman nomer sesi sing dhuwur disebabake alat download multi-proses lan serangan virus.

Fungsi firewall sugih

DCME nduweni kemampuan anti-serangan sing kuat. Kanthi statistik rinci lan analisis akurat ing macem-macem paket kayata ARP, IP, ICMP, TCP, UDP, lan jinis-jinis paket liyane, serangan bisa ditemokake lan diblokir kalebu Banjir SYN, DDoS, serangan fragmen paket IP, serangan pemindaian alamat IP, lsp . Lan informasi alarm bisa diwenehake supaya manajemen jaringan sampeyan luwih aman. Adhedhasar teknologi deteksi negara maju, DCME nyedhiyakake mekanisme anti-ARP ARP sing kuat kalebu IP + MAC naleni, teknologi pemindaian ARP, pembelajaran ARP sing dipercaya, penyaringan ARP. Mekanisme IP / MAC lan anti-anti-ARP antarane klien lan piranti bisa ditindakake kanthi otomatis.

 Kontrol akses integral banget

Gerbang keamanan DCME bisa digunakake minangka kontrol akses kanggo nyiyapake jaringan nirkabel karo piranti DCN AP. Adhedhasar teknologi kluster manajemen cerdas, DCME bisa ngawasi nilai RF ing lokasi saben AP lan nyetel daya sinyal lan saluran saben AP kanthi otomatis miturut nomer pangguna utawa kabijakan keseimbangan beban. Sanalika, bisa nyuda gangguan sinyal nirkabel kanggo nyadari keseimbangan lan stabilitas jaringan nirkabel lan menehi solusi sing sampurna kanggo jaringan nirkabel tengah / cilik lan cabang perusahaan gedhe.

Manajemen lan pangopènan sing efisien lan gampang

Gerbang keamanan DCME nganggo kaca Web manajemen grafis kanthi lengkap. Mung perlu telung langkah kanggo nyambung DCME menyang jaringan karo tuntunan konfigurasi.

Maneka langkah ngawasi, kalebu ngawasi kinerja, nguwatirake kegagalan, peringatan virus / serangan, lsp, lan statistik lan informasi peringkat adhedhasar bandwidth lan sesi didhukung manajemen lan pangopènan kanthi gampang.

Spesifikasi

Barang

DCME-320-L

DCME-32R2)

DCME-520-L

DCME-520

DCME-720

Hardware

CPU

Arsitektur

Intel Multi-inti

Frekuensi

1GHz

1.2GHz

1,7GHz

2.0GHz

2,4GHz

Memori

2G DDR III

4G DDR III

FLASH

NA

64G SSD

Antarmuka

10/100 / 1000M Basis-T

8

8

6

9

17

Kombo SFP / RJ45

NA

2

NA

4

4

Pelabuhan manajemen

Konsol 1 RS-232 (RJ-45), 2 port USB2.0

Led

Daya / sistem Run / port status

Suhu

Operasi 0 ℃ -40 ℃

Panyimpenan -20 ℃ -65 ℃

Asor

Ngoperasikake 10% -85% Non-kondensasi

Panyimpenan 5% -95% Non-kondensasi

Pasokan Daya

Keluwih

Ora

Nggih

Kisaran

AC 100 ~ 240V, 47 ~ 63Hz

Kinerja

Disaranake pangguna Bebarengan

150

450

1200

2000

5000

Bandwidth Ekspor sing Disaranake

100M

250M

800M

1500M

2800M

Hasil Bidirectional

64 bait

135Mbps

185Mbps

330Mbps

480Mbps

850Mbps

1518 bait

2000Mbps

2800Mbps

3500Mbps

4500Mbps

6000Mbps

NAT

Sesi anyar per detik

8000

10000

20.000

30.000

40.000

Sesi maksimal bebarengan

100K

300K

500K

500K

1000K

VPN

Liwat IPSec

100M

200M

500M

500M

800M

Saluran IPSec maks

10

20

50

300

1000

Pangguna akses Max L2TP

10

20

30

100

500

Pangguna akses VPN SSL maksimal

10

20

30

100

500

Pangguna otentikasi Web maksimal

100

300

600

1500

3000

Kontrol Akses Wi-Fi

AP sing bisa diatur standar

2

4

6

12

24

AP sing bisa diatur maksimal

32

64

256

512

1024

                 

 

Fitur Piranti Lunak

Katrangan

Mode kerja

Routing / NAT / Bridge
Jaringan Klien PPPoE, PPPoE chap / pap / telung metode otentikasi, sambungan klien PPPoE
Server DHCP, Klien, relay
Server DNS, proksi
DDNS

Routing

Routing statis, rute statis kanthi prioritas, RIP
PBR (adhedhasar alamat sumber, port sumber, alamat tujuan, protokol, lan strategi liyane), dukung IP utawa antarmuka sabanjure
Balancing mbukak rute multi-rute sing padha, lan mbukak bandwidth kanthi otomatis nyetel proporsi saben rute, kanggo nggayuh balancing beban adhedhasar garis kasebut.
Fungsi serep multilink, jadwal deteksi negara link, lan ngoper otomatis lan bali ing antarane tautan

NAT

Sumber NAT Statis / Dinamis
1: 1 NAT1: N NATN: N NATNgimbangi Beban Server

Multi-protokol NAT ALG

Pengawasan paket jero

Kontrol lan watesan tingkat ing aplikasi P2P Popular kalebu BT, eMule, eDonkey
Kontrol lan watesan tingkat aplikasi IM sing populer kalebu Yahoo, GTalk, lsp.
Nyaring URL, audit QQ

QoS

Kontrol bandwidth adhedhasar IP
Kontrol bandwidth adhedhasar aplikasi
Kontrol bandwidth adhedhasar aliran
Jaminan bandwidth, reservasi bandwidth, alokasi bandwidth fleksibel
2 level kontrol bandwidth (IP lan kontrol bandwidth aplikasi, adhedhasar port)

Perlindhungan serangan

Mekanisme pertahanan serangan ARP (pembelajaran arp, arp gratis, proteksi arp)
Ikatan IP-MAC, manual lan otomatis
Perlindhungan serangan DoS, DDoS
Perlindhungan banjir: banjir ICMP, banjir UDP, banjir SYN
Proteksi banjir pitakon DNS: pitakon DNS & proteksi serangan query DNS rekursif
Perlindhungan paket cacat
Deteksi anomali IP, deteksi anomali TCP
Nyegah serangan scanning alamat IP, proteksi scan port
Penolakan Perlindhungan Layanan: Ping Pati, Teardrop, fragmen IP, opsi IP, Smurf utawa Fraggle, Land, paket gedhe ICMP

Kontrol sesi

adhedhasar antarmuka, IP sumber, IP tujuan, lan aplikasi (sesi anyar per detik lan jumlah sesi sing padha)
Kontrol sesi wektu

Kontrol akses

802.11, 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11d, 802.11h, 802.11i, 802.11e, 802.11k
CAPWAP
Manajemen Wi-Fi, konfigurasi, monitor

Sistem

Gambar dobel
Nganyari firmware liwat WEB lan TFTP
Gawe serep konfigurasi lan pulihake
SNMPv1 / v2
HTTPS \ HTTP \ TELNET \ SSH
NTP
Wisaya konfigurasi web
Otentikasi WEB
Manajemen obyek adhedhasar alamat IP, protokol, jadwal, lan antarmuka

Statistik log lan monitor

Ngawasi lan statistik babagan lalu lintas antarmuka
Pemantauan lan statistik babagan lalu lintas IP
Pemantauan lan statistik nomer sesi adhedhasar alamat IP
Pemantauan lan statistik babagan bandwidth lan nomer sesi adhedhasar aplikasi
Pemantauan lan statistik babagan jumlah serangan
Ngawasi lan statistik ing IP, aplikasi, lan serangan adhedhasar Keamanan domain

Log acara / log lalu lintas / log konfigurasi / log alarm / log keamanan

Gawe serep log USB
Reliabilitas dhuwur Dhukungan balancing link link, backup link
Mekanisme deteksi kegagalan link pirang-pirang

 

Aplikasi Khas

Aplikasi Khas 1: Ekspor Gateway, nggabungake fungsi router broadband, firewall, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan.

DCME-topo-1


Aplikasi Khas 2: Mbangun Sambungan VPN antarane kantor pusat lan cabang

DCME-topo-2

 

Informasi Pesenan

Jeneng Produk

Katrangan

DCME-320-L Gerbang terintegrasi DCME-320-L, kanthi fitur router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel, kanthi port 8 * 10/100 / 1000M Base-T, 1 * Console, 2 * USB2.0. gawan karo lisensi 2 unit AP, ndhukung ngontrol maks.32 APs, saranake maksimal 300 pangguna.
DCME-320 (R2) Gerbang terintegrasi DCME-320 (R2), kanthi fitur router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel, kanthi port 8 * 10/100 / 1000M Base-T, 2 * 1000M Combo , 1 * Konsol, 2 * USB2.0. standar karo lisensi AP 4 unit, ndhukung ngontrol max.64 APs, saranake maksimal 500 pangguna.
DCME-520 -L  DCME-520-L nggabungake gateway, kanthi fitur router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel, kanthi port 6 * 10/100 / 1000M Base-T, 1 * Console, 2 * USB2.0. gawan karo lisensi 6 unit AP, ndhukung ngontrol max.256 APs, saranake maksimal 1000-1200 pangguna.
DCME-520 DCME-520 nggabungake gateway, kanthi fitur router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel, kanthi port 9 * 10/100 / 1000M Base-T, 4 * 1000M Combo, 1 * Konsol, 2 * USB2.0. standar kanthi lisensi 12 unit AP, ndhukung ngontrol maks.512 APs, nyaranake maksimal 2000 pangguna.
DCME-720 DCME-720 nggabungake gateway, kanthi fitur router broadband, firewall, switch, VPN, manajemen lalu lintas lan kontrol, keamanan jaringan, kontrol nirkabel, kanthi port 17 * 10/100 / 1000M Base-T, 4 * 1000M Combo, 1 * Konsol, 2 * USB2.0. Saran maksimal 5000 pangguna.
DCME-AC-10 Lisensi upgrade manajemen AP (lisensi kanggo 10 AP)

 

 

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita