DCFW-1800 Series Firewall Generasi Sabanjure

DCFW-1800 Series Firewall Generasi Sabanjure

Katrangan singkat:

DCN Next Generation Firewall (NGFW) nyedhiyakake visibilitas lan kontrol aplikasi sing lengkap lan granular. Iki bisa ngenali lan nyegah kemungkinan ancaman sing ana gandhengane karo aplikasi berisiko tinggi nalika nyedhiyakake kontrol adhedhasar aplikasi tumrap pangguna, pangguna, lan klompok pangguna. Kebijakan bisa ditemtokake sing njamin bandwidth menyang aplikasi sing kritis amarga mbatesi utawa mblokir aplikasi sing ora sah utawa mbebayani. DCN NGFW nggabungake keamanan jaringan lengkap lan ...


Detail Produk

Tag Produk

DCN Next Generation Firewall (NGFW) nyedhiyakake visibilitas lan kontrol aplikasi sing lengkap lan granular. Iki bisa ngenali lan nyegah kemungkinan ancaman sing ana gandhengane karo aplikasi berisiko tinggi nalika nyedhiyakake kontrol adhedhasar aplikasi tumrap pangguna, pangguna, lan klompok pangguna. Kebijakan bisa ditemtokake sing njamin bandwidth menyang aplikasi sing kritis amarga mbatesi utawa mblokir aplikasi sing ora sah utawa mbebayani. DCN NGFW nggabungake keamanan jaringan sing komprehensif lan fitur firewall canggih, nyedhiyakake kinerja sing unggul, efisiensi energi sing apik banget, lan kemampuan pencegahan ancaman lengkap.

1800-1

 


Fitur Utama lan Sorotan

Identifikasi lan Kontrol Aplikasi Granular

DCFW-1800E NGFW nyedhiyakake kontrol aplikasi web kanthi apik tanpa preduli port, protokol, utawa tumindak evasive. Iki bisa ngenali lan nyegah kemungkinan ancaman sing ana gandhengane karo aplikasi berisiko tinggi nalika nyedhiyakake kontrol adhedhasar aplikasi tumrap pangguna, pangguna, lan klompok pangguna.Keamanan Kebijakan bisa ditemtokake sing njamin bandwidth menyang aplikasi sing kritis amarga mbatesi utawa mblokir aplikasi sing ora sah utawa mbebayani.

Kontrol Deteksi Ancaman Lengkap lan Pencegahan

DCFW-1800E NGFW nyedhiyakake perlindungan wektu nyata kanggo aplikasi saka serangan jaringan kalebu virus, spyware, cacing, botnet, spoofing ARP, DoS / DDoS, Trojan, overflow buffer, lan suntikan SQL. Nggabungake mesin deteksi ancaman gabungan sing nuduhake rincian paket karo macem-macem mesin keamanan (AD, IPS, penyaringan URL, Anti-Virus, lsp), sing nambah efisiensi proteksi lan nyuda latensi jaringan.

Layanan Jaringan

  • Route dinamis (OSPF, BGP, RIPv2)
  • Routing statis lan Kebijakan
  • Rute sing dikontrol aplikasi
  • DHCP, NTP, Server DNS internal, lan proksi DNS
  • Mode tutul - nyambung menyang port SPAN
  • Mode antarmuka: sniffer, port gabungan, loopback, VLANS (802.1Q lan Trunking)
  • L2 / L3 ngoper & nuntun
  • Kawat virtual (Lapisan 1) penyebaran inline transparan

Firewall

  • Mode operasi: NAT / rute, transparan (jembatan), lan mode campuran
  • Objek kabijakan: klompok sing wis ditemtokake, khusus, lan obyek
  • Kebijakan keamanan adhedhasar aplikasi, peran, lan geo-location
  • Gerbang Tingkat Aplikasi lan dhukungan sesi: MSRCP, PPTP, RAS, RSH, SIP, FTP, TFTP, HTTP, DCE / RPC, DNS-TCP, DNS-UDP, H.245 0, H.245 1, H.323
  • Dhukungan NAT lan ALG: NAT46, NAT64, NAT444, SNAT, DNAT, PAT, NAT Cone Lengkap, STUN
  • Konfigurasi NAT: saben kabijakan lan tabel NAT pusat
  • VoIP: SIP / H.323 / SCCP NAT traversal, RTP pin holing
  • Tampilan manajemen kabijakan global
  • Pemeriksaan redundansi kabijakan keamanan
  • Jadwal: sapisan lan bola-bali

Nyegah Intrusi

l Deteksi anomali protokol, deteksi adhedhasar tarif, tetandan khusus, manual, pembaruan teken push utawa narik otomatis, ensiklopedia ancaman terintegrasi

  • Tindakan IPS: standar, monitor, blok, ngreset (IP panyerang utawa IP korban, antarmuka mlebu) kanthi wektu kadaluwarsa
  • Pilihan logging paket
  • Pilihan Berbasis Filter: keruwetan, target, OS, aplikasi utawa protokol
  • Pengecualian IP saka tanda tangan IPS tartamtu
  • Mode sniffer IDS
  • Perlindhungan DoS adhedhasar tingkat IPv4 lan IPv6 kanthi setelan ambang tumrap banjir TCP Syn, pindai port TCP / UDP / SCTP, penyapu ICMP, banjir sesi TCP / UDP / SCIP / ICMP (sumber / tujuan)
  • Bypass aktif kanthi antarmuka bypass
  • Konfigurasi pencegahan sing wis ditemtokake

Anti-Virus

• Pembaruan tandha tangan kanthi manual, push utawa otomatis

• Antivirus adhedhasar aliran: protokol kalebu HTTP, SMTP, POP3, IMAP, FTP / SFTP

• Pemindaian virus file sing dikompres

Pertahanan Serangan

• Pertahanan serangan protokol sing ora normal

• Anti-DoS / DDoS, kalebu Banjir SYN, pertahanan Banjir Query DNS

• Pertahanan serangan ARP

Nyaring URL

• Pamriksaan nyaring web adhedhasar aliran

• Nyaring web kanthi manual adhedhasar URL, konten web, lan header MIME

• Nyaring web kanthi dinamis kanthi basis data kategorine wektu nyata: luwih saka 140 yuta URL kanthi 64 kategori (8 kalebu keamanan)

• Fitur penyaringan web tambahan:

- Filter Java Applet, ActiveX, utawa cookie

- Blokir Kirim HTTP

- Tembung kunci telusuran log

- Mindhai sambungan sing ndhelik ing kategori tartamtu kanggo privasi

• Override profil penyaringan web: ngidini administrator kanggo sementara milih macem-macem profil menyang pangguna / grup / IP

• Kategori lokal nyaring kategori web lan kategori ngilangi peringkat

Reputasi IP

• Pemblokiran IP server botnet nganggo database reputasi IP global

SSL Decryption

• Identifikasi aplikasi kanggo lalu lintas ndhelik SSL

• Enlemen IPS kanggo lalu lintas ndhelik SSL

• AV enablement kanggo lalu lintas ndhelik SSL

• Filter URL kanggo lalu lintas ndhelik SSL

• Daftar putih lalu lintas ndhelik SSL

• Mode offload proxy SSL

Identifikasi Endpoint

• Dhukungan kanggo ngenali IP endpoint, jumlah endpoint, wektu on-line, wektu off-line, lan durasi on-line

• Dhukungan 2 sistem operasi

• Dhukungan pitakon adhedhasar IP lan jumlah endpoint

Kontrol Transfer File

• Kontrol transfer file adhedhasar jeneng file, jinis, lan ukuran

• Identifikasi protokol file, kalebu protokol HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, POP3, lan SMB

• Tandha file lan identifikasi akhiran kanggo luwih saka 100 jinis file

Kontrol Aplikasi

• Liwat 3.000 aplikasi sing bisa disaring miturut jeneng, kategori, subkategori, teknologi, lan risiko

• Saben aplikasi ngemot katrangan, faktor risiko, katergantungan, port khas sing digunakake, lan URL kanggo referensi tambahan

• Tumindak: mblokir, ngreset sesi, ngawasi, mbentuk lalu lintas

• Ngenali lan ngontrol aplikasi cloud ing méga

• Nyedhiyakake ngawasi lan statistik multi-dimensi kanggo aplikasi cloud, kalebu kategori risiko lan karakteristik

Kualitas Layanan (QoS)

• Tunnel bandwidth maks / dijamin utawa basis IP / pangguna

• Alokasi trowongan adhedhasar domain keamanan, antarmuka, alamat, klompok pangguna / pangguna, klompok server / server, klompok aplikasi / aplikasi, TOS, VLAN

• Bandwidth diparengake miturut wektu, prioritas, utawa nuduhake bandwidth sing padha

• Dhukungan Jinis Layanan (TOS) lan Layanan Berbeda (DiffServ)

• Alokasi bandwidth sing prioritas

• Sambungan bebarengan maksimum kanggo IP

Balancing Beban Server

• Hashing bobote, sambungan paling ora bobot, lan robin bundar bobot

• Perlindhungan sesi, terus-terusan sesi, lan ngawasi status sesi

• Priksa kesehatan server, ngawasi sesi, lan nglindhungi sesi

Link Balancing load

• Balancing link link Bi-directional

• Balancing link link njaba kalebu rute adhedhasar kebijakan, ECMP lan bobote, nempelake rute ISP lan deteksi dinamis

• Balancing muatan mlebu mlebu ndhukung Smart DNS lan deteksi dinamis

• Ngalih tautan otomatis adhedhasar bandwidth, latency, jitter, konektivitas, aplikasi, lsp.

• Link inspeksi kesehatan karo ARP, PING, lan DNS

VPN

• VPN IPSec

- Mode IPSEC Phase 1: mode proteksi ID sing agresif lan utama

- Opsi panampa kanca: ID apa wae, ID tartamtu, ID ing klompok pangguna dialup

- Ndhukung IKEv1 lan IKEv2 (RFC 4306)

- Cara otentikasi: sertifikat lan kunci sing wis dituduhake

- Dhukungan konfigurasi mode IKE (minangka server utawa klien)

- DHCP liwat IPSEC

- Kadaluwarsa kunci enkripsi IKE sing dikonfigurasi, frekuensi traversal Keep-live terus

- Enkripsi Proposal Tahap 1 / Fase 2: DES, 3DES, AES128, AES192, AES256

- Fase 1 / Tahap 2 Otentikasi Proposal: MD5, SHA1, SHA256, SHA384, SHA512

- Dhukungan 1 / Phase 2 Diffie-Hellman: 1,2,5

- XAuth minangka mode server lan pangguna pangguna

- Deteksi peer sing mati

- Deteksi ulang

- Autokey tetep urip kanggo Phase 2 SA

• Dhukungan domain IPSEC VPN: ngidini macem-macem login VPN VPN khusus sing ana gandhengane karo klompok pangguna (path URL, desain)

• Opsi konfigurasi IPSEC VPN: adhedhasar rute utawa adhedhasar kebijakan

• Mode penyebaran IPSEC VPN: gateway-to-gateway, bolong lengkap, hub-and-speak, trowongan keluwih, penghentian VPN ing mode transparan

• Login kaping siji ngalangi login bebarengan karo jeneng pangguna sing padha

• Warta SSL pangguna sing padha mbatesi

• Modul penerusan port VPN SSL ndhelik data klien lan ngirim data menyang server aplikasi

• Ndhukung klien sing mbukak iOS, Android, lan Windows XP / Vista kalebu OS Windows 64-bit

• Priksa integritas host lan mriksa OS sadurunge sambungan terowongan SSL

• Mriksa host MAC per portal

• Opsi ngresiki cache sadurunge mungkasi sesi SSL VPN

• Mode klien lan server L2TP, L2TP liwat IPSEC, lan GRE liwat IPSEC

• Deleng lan atur sambungan IPSEC lan SSL VPN

• PnPVPN

IPv6

• Manajemen liwat IPv6, IPv6 logging, lan HA

• tunnel IPv6, DNS64 / NAT64, lsp

• Protokol nuntun IPv6, nuntun statis, nuntun kebijakan, ISIS, RIPng, OSPFv3, lan BGP4 +

• IPS, Identifikasi aplikasi, Kontrol akses, pertahanan serangan ND

VSYS

• Alokasi sumber daya sistem kanggo saben VSYS

• Virtualisasi CPU

• VSYS dhukungan non-root firewall, IPSec VPN, SSL VPN, IPS, penyaringan URL

• ngawasi VSYS lan statistik

Kasedhiyan Dhuwur

• Antarmuka deg-degan sing akeh banget

• Aktif / Aktif lan Aktif / Pasif

• Sinkronisasi sesi mandiri

• antarmuka manajemen sing dilindhungi undhang-undhang HA

• Gagal:

- Pemantauan tautan port, lokal & jarak jauh

- Failever negoro

- Failover sub-detik

- Kabar Gagal

• Pilihan penyebaran:

- HA kanthi gabungan link

- Full bolong HA

- HA kasebar kanthi geografis

Identitas Panganggo lan Piranti

• Database pangguna lokal

• Otentikasi pangguna jarak jauh: TACACS +, LDAP, Radius, Aktif

• Single-sign-on: Windows AD

• Otentikasi 2 faktor: Dhukungan pihak katelu, server token integral kanthi fisik lan SMS

• Kebijakan adhedhasar pangguna lan piranti

• Sinkronisasi klompok pangguna adhedhasar AD lan LDAP

• Dhukungan kanggo 802.1X, SSO Proxy

Administrasi

• Akses manajemen: HTTP / HTTPS, SSH, telnet, console

• Manajemen Pusat: Manajer Keamanan DCN, API layanan web

• Integrasi Sistem: SNMP, Syslog, kemitraan aliansi

• Penyebaran cepet: Instal otomatis USB, eksekusi skrip lokal lan remot

• Status dashboard real-time dinamis lan widget monitoring drill-in

• Dhukungan basa: Inggris

Log & Pelaporan

• fasilitas logging: memori lokal lan panyimpenan (yen kasedhiya), macem-macem server Syslog

• Ngangkut barang sing dienkripsi lan ngunggahake kumpulan batch sing wis dijadwal

• Logging sing bisa dipercaya nggunakake opsi TCP (RFC 3195)

• Log lalu lintas rinci: diterusake, sesi sing dilanggar, lalu lintas lokal, paket sing ora valid, URL, lsp.

• Log acara lengkap: audit sistem lan kegiatan administratif, perutean & jaringan, VPN, otentikasi pangguna

• Pilihan resolusi jeneng port IP lan layanan

• Opsi format log lalu lintas ringkes

• Telung laporan sing wis ditemtokake: Laporan keamanan, Aliran, lan jaringan

• Pelaporan sing ditemtokake pangguna

• Laporan bisa diekspor nganggo PDF liwat Email lan FTP

Spesifikasi

Model

N9040

N8420

N7210

N6008

Spesifikasi Hardware

Memori DRAM(Standar / Maks)

16GB

8GB

2GB

2GB

Lampu kilat

512MB

Antarmuka Manajemen

1 * Konsol, 1 * AUX, 1 * USB2.0, 1 * HA, 1 * MGT

1 * Konsol, 1 * USB2.0

Antarmuka Fisik

4 * GE RJ45
4 * GE SFP

4 * GE RJ45 (2 * Port bypass kalebu)
4 * GE SFP
2 * 10GE SFP +

6 * GE RJ45
4 * GE SFP

5 * GE RJ45
4 * SFP / GE combo

Slot Ekspansi

4

2

NA

Modul Ekspansi

MFW-1800E-8GT
MFW-1800E-8GB
MFW-1800E-4GT-B MFW-1800E-4GT-P MFW-N90-2XFP MFW-1800E-8SFP +

MFW-1800E-8GT
MFW-1800E-8GB
MFW-1800E-4GT-B MFW-1800E-4GT-P MFW-N90-2XFP MFW-1800E-8SFP +

MFW-1800E-8GT
MFW-1800E-8GB
MFW-1800E-4GT-B MFW-1800E-4GT-P

NA

Kekuwatan

Ganti swapable dobel, 450W

Dobel kaping pindho, 150W

Dobel tetep, 45W

Range Tegangan

100-240V AC, 50 / 60Hz

Sing dipasang

2U rak

1U rak

Ukuran

(W x D x H)

440.0mm × 520.0mm × 88.0mm

440.0mm × 530.0mm × 88.0mm

436.0mm × 366.0mm × 44.0mm

442.0mm × 241.0mm × 44.0mm

Bobot

12.3Kg

11.8Kg

5,6Kg

2,5Kg

Suhu Makarya

0-40 ℃

Asor Makarya

10-95% (ora kondensasi)

Kinerja Produk

Hasil(Standar / maks)

32Gbps

16Gbps

8Gbps

2,5 / 4Gbps

Liwat IPSec

18Gbps

8Gbps

3Gbps

1Gbps

Output anti-virus

8Gbps

3.5Gbps

1.6Gbps

700Mbps

Liwat IPS

15Gbps

5Gbps

3Gbps

1Gbps

Sambungan Bebarengan

(Standar / Maks)

12M

6M

3M

1M / 2M

Koneksi HTTP Anyar per detik

340K

150K

75K

26K

Sambungan TCP Anyar per detik

500K

200K

120K

50K

Parameter Fitur

Entri layanan / klompok maksimal

6000

6000

2048

512

Entri kabijakan maksimal

40000

40000

8000

2000

Nomer zona maks

512

512

256

128

Entri alamat IPv4 maksimal

16384

8192

8192

4096

Tunnel IPsec maks

20000

20000

6000

2000

Pangguna Bebarengan (Standar / Maks)

8/50000

8/20000

8/8000

8/2000

Sambungan VPN SSL(Standar / Maks)

8/10000

8/10000

8/4000

8/1000

Rute maksimal (versi IPv4 Mung)

30000

30000

10000

4000

Max VSYS didhukung

250

250

50

5

Router virtual maksimal

250

250

50

5

Tunnel Max GRE

1024

1024

256

128

 

Model

N5005

N3002

N2002

Spesifikasi Hardware 

Memori DRAM(Standar / Maks)

2GB

1GB

1GB

Lampu kilat

512MB

Antarmuka Manajemen

1 * Konsol, 1 * USB2.0

Antarmuka Fisik

9 * GE RJ45

Slot Ekspansi

NA

Modul Ekspansi

NA

Kekuwatan

Daya tunggal, 45W

30W

30W

Range Tegangan

100-240V AC, 50 / 60Hz

Sing dipasang

1U rak

desktop

Ukuran(WxDxH)

442.0mm × 241.0mm × 44.0mm

442.0mm × 241.0mm × 44.0mm

320.0mmx150.0mmx 44.0mm

Bobot

2,5kg

2,5kg

1,5kg

Suhu Makarya

0-40 ℃

Asor Makarya

10-95% (ora kondensasi)

Kinerja Produk

Hasil(Standar / Maks)

1,5 / 2Gbps

1Gbps

1Gbps

Liwat IPSec

700Mbps

600Mbps

600Mbps

Output anti-virus

400Mbps

300Mbps

300Mbps

Liwat IPS

600Mbps

400Mbps

400Mbps

Sambungan Bebarengan (Standar / Maks)

600K / 1M

200K

200K

Koneksi HTTP Anyar per detik

15K

8K

8K

Sambungan TCP Anyar per detik

25K

10K

10K

Parameter Fitur 

Entri layanan / klompok maksimal

512

256

256

Entri kabijakan maksimal

1000

1000

1000

Nomer zona maks

32

16

16

Entri alamat IPv4 maksimal

512

512

512

Tunnel IPsec maks

2000

512

512

Pangguna Bebarengan (Standar / Maks)

8/800

8/150

8/150

Sambungan VPN SSL(Standar / Maks)

8/500

8/128

8/128

Rute maksimal (versi IPv4 Mung)

1024

512

512

Max VSYS didhukung

NA

Router virtual maksimal

2

2

2

Tunnel Max GRE

32

8

8

Aplikasi Khas
Kanggo perusahaan lan panyedhiya layanan, DCFW-1800E NGFW bisa ngatur kabeh risiko keamanan kanthi IPS industri paling apik, inspeksi SSL, lan perlindungan ancaman. Seri DCFW-1800E bisa digunakake ing ujung perusahaan, pusat data hibrida, lan ing segmen internal. Pirang-pirang antarmuka kacepetan dhuwur, kepadatan port dhuwur, efektivitas keamanan sing unggul, lan output dhuwur saka seri iki supaya jaringan sampeyan tetep nyambung lan aman.

1800-2

 

 

 

Informasi Pesenan

Firewall NGFW

DCFW-1800E-N9040

Gerbang keamanan kelas 10G kelas dhuwur
Ekspansi maksimal nganti antarmuka 42 x 1G, antarmuka 16 x 10G. Default kanthi 4 x 10/100/1000 port Base-T, port 4 x 1G SFP, siji antarmuka HA, siji port manajemen, patang slot ekspansi, swalayan redundansi dual-swap desain panas.

 DCFW-1800E-N8420

Gerbang keamanan Gigabits kelas tinggi kelas operator
Ekspansi maksimal nganti antarmuka 42 x 1G, antarmuka 18 x 10G. Default karo 4 x 10/100/1000 port Basis-T (Kalebu rong port bypass), port 4 x 1G SFP, 2 x port SFP +, siji antarmuka HA, siji port manajemen, papat slot ekspansi, redundansi sumber daya ganda pertukaran swap desain

 DCFW-1800E-N7210

Gerbang keamanan Gigabits kelas tinggi kelas operator
Ekspansi maksimal kanggo antarmuka 28 x 1G. Default kanthi port x 6 / 10/100/1000 Base-T, port 4 x 1G SFP, siji antarmuka HA, siji port manajemen, rong slot ekspansi, swalayan redhundhansi dual power supply swap.

 MFW-1800E-8GT

8 x 10/100/1000 modul port Base-T, bisa digunakake ing N9040, N8420, lan N7210.

 MFW-1800E-8GB

8 x 1G modul port SFP, bisa digunakake ing N9040, N8420 lan N7210.

 MFW-1800E-4GT-B

4 x 10/100/1000 modul bypass port Base-T, bisa digunakake ing N9040, N8420, lan N7210.

 MFW-1800E-4GT-P

4 x 10/100/1000 modul PoE port Base-T bisa digunakake ing N9040, N8420, lan N7210.

 MFW-N90-2XFP

Model port 2 x 10G XFP, bisa digunakake ing N9040 lan N8420.

 MFW-N90-4XFP

Model port 4 x 10G XFP, bisa digunakake ing N9040 lan N8420.

 MFW-1800E-8SFP +

Model port 8 x 10G SFP +, bisa digunakake ing N9040 lan N8420.

DCFW-1800E-N6008

Gerbang keamanan Gigabit tingkat kampus sing gedhe
5 x 10/100 / 1000M Base-T port, 4 port Gigabit Combo, desain redundansi suplai listrik kaping pindho

DCFW-1800E-N5005

Gerbang keamanan kelas perusahaan cilik lan menengah
9 x 10/100 / 1000M Ethernet port, 1U

DCFW-1800E-N3002

Gerbang keamanan kelas perusahaan cilik lan menengah
9 x 10/100 / 1000M Ethernet port, 1U

DCFW-1800E-N2002

Gerbang keamanan kelas perusahaan cilik
9 x 10/100 / 1000M Ethernet port, modul Wi-Fi terintegrasi, dhukungan modul 3G eksternal, kothak desktop 1U, ora bisa diinstal ing rak 19-inch.

Lisensi kanggo NGFW

DCFW-SSL-Lisensi-10

Lisensi DCFW-SSL-10 kanggo 10 pangguna (Kudu digunakake nganggo gateway keamanan)

DCFW-SSL-Lisensi-50

Lisensi DCFW-SSL-50 kanggo pangguna (Kudu digunakake nganggo gateway keamanan)

DCFW-SSL-Lisensi-100

Lisensi DCFW-SSL-kanggo 100 pangguna (Kudu digunakake nganggo gateway keamanan)

DCFW-SSL-UK10

10 SSL VPN hardware USB Key (Kudu digunakake nganggo gateway keamanan)

USG-N9040-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N9040
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N9040-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N9040
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun

USG-N8420-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N8420
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N8420-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N8420
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun

USG-N7210-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N7210
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N7210-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N7210
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun

USG-N6008-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N6008
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N6008-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N6008
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun

USG-N5005-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N5005
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N5005-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N5005
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun

USG-N3002-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N3002
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N3002-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N3002
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun

USG-N2002-LIC-3Y

3 taun lisensi upgrade kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N2002
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 3 taun
3 taun lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL
3 taun IPS nampilake lisensi upgrade perpustakaan
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 3 taun aplikasi

USG-N2002-LIC

Lisensi upgrade 1 taun kabeh perpustakaan fitur USG kanggo DCFW-1800E-N2002
Kalebu:
Lisensi upgrade basis data virus 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan klasifikasi URL 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan IPS 1 taun
Lisensi upgrade perpustakaan aplikasi 1 taun


  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita