• CS6570 Dual Stack 100G Data Center Ethernet Switch

    CS6570 Dual Stack 100G Data Center Ethernet Ngalih

    DCN CS6570-48S6CQ-SI minangka pusat data 100G Ethernet switch, kanthi 48 x 10G SFP + lan 6 x 100G QSFP28 port kanthi kapasitas switch 2.16Tbps. CS6570-48S6CQ-SI dirancang khusus kanggo pusat data lan becik digunakake minangka switch TOR. Iki minangka saklar pusat data 10G sing hemat biaya, sing bisa digunakake minangka inti kanggo jaringan inti perusahaan lan kampus. Fitur Utama lan Sorotan 100G Uplink Konektivitas 100 Gigabit Ethernet CS6570-SI ditindakake kanthi 100 Gigabit sing bisa ...
  • CS6510-48S6Q-HI (R3) Dual Stack 40G Data Center Ethernet Switch

    CS6510-48S6Q-HI (R3) Dual Stack 40G Data Center Ethernet Ngalih

    Saklar 40G pusat data CS6510-48S6Q-HI nggunakake desain arsitektur perangkat keras lan perangkat lunak canggih, dhukungan pasokan listrik modular 1 + 1 modher internal, 4 + 1 penggemar berlebihan, ventilasi silang lan arah angin bisa diatur. Nduweni 48 * 10GE SFP + port lan 6 * 40G QSFP + port. CS6510-48S6Q-HI cocog kanggo akses server pusat data komputasi awan lan saklar inti cilik nganti datacenter medium. Kanggo kampus utawa jaringan gedhe liyane, CS6510-48S6Q-HI uga bisa digunakake kanthi agregasi utawa lapisan inti minangka ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita