• DCRS-9800 Series Cloud Stone Core Layer Routing Switch

    DCRS-9800 Seri Cloud Stone Core Layer Routing Switch

    DCN DCRS-9816 minangka switch sasis kacepetan kawat kinerja tinggi. DCRS-9816 duwe 18 slot, kalebu 2 slot manajemen lan 16 slot bisnis. Kanthi sumber listrik, penggemar lan modul manajemen sing keluwih, DCRS-9816 njamin operasi terus-terusan lan sistem sing keluwihane. Seri DCRS-9800 nyedhiyakake syarat jaringan kampus lan pusat data ing lingkungan perusahaan, komersial, lan panyedhiya layanan. Fitur Produk Kinerja lan Skalabilitas DCRS-9816 ndhukung nganti maksimal 320 * 10G port utawa ...
  • DCRS-7600E Series Core Layer Routing Switch

    DCRS-7600E Series Core Layer Routing Switch

    DCRS-7600E Series minangka sasis sasis kinerja dhuwur DCN, sing kasusun saka rong model. 1 DCRS-7604E yaiku 4 slot Chassis Switch. Ndhukung port Ethernet ing agul-agul manajemen, sing njamin fitur kepadatan tinggi maksimum 2 DCRS-7608E duwe 10 slot. Wis 2 slot manajemen lan 8 slot bisnis. Pangguna bisa ngatur agul-agul bisnis kanthi syarat sing ditemtokake. Kanthi pasokan listrik sing berlebihan, penggemar lan modul manajemen, DCN DCRS-7600E Series njamin operasi terus lan ...
  • CS16800 Series Cloud Stone Core Layer Routing Switch

    CS16800 Series Cloud Stone Core Layer Routing Switch

    DCN CS16809 minangka switch sasis inti sing dirancang kanggo nyukupi kebutuhan jaringan misi kritis kanthi kinerja dhuwur, kasedhiyan luar biasa lan skalabilitas sing luar biasa. CS16809 nyedhiyakake syarat jaringan kampus lan pusat data, ndhukung penyebaran kebijakan jaringan sing fleksibel, lan nggawe jaringan khusus sing ditemtokake kanggo pangguna Fitur lan Sorotan Arsitektur Non-Watesan CLOS CS16809 nggunakake arsitektur CLOS multi-bidang, multi-tahap CLOS canggih, sing entuk c ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita