Akses Controller

  • WS6000-M500P6 Intelligent Integrated Wireless Controller

    WS6000-M500P6 Controller Nirkabel Integrasi

    WS6000-M500P6 minangka kontrol nirkabel multi-layanan sing nggabungake otentikasi, manajemen jaringan lan kontrol jalur akses nirkabel, kanthi gampang manajemen, pangopènan sing gampang, kapasitas gedhe lan kinerja dhuwur. Iki disesuaikan kanggo jaringan ukuran cilik lan menengah, bisa ngatur nganti 512 jalur akses (AP). Kanthi antarmuka operasi desktop lan gaya desain anyar, WS6000-M500P6 gampang dioperasikake lan gampang dikelola lan digunakake, sing bisa nglegakake ...
  • DCWS-6028-C Smart Access Controller

    DCWS-6028-C Controller Akses Cerdas

    DCN DCWS-6028-C minangka kontrol nirkabel cerdas 10G performa anyar sing anyar. Dirancang kanggo generasi anyar jaringan nirkabel kanthi kecepatan tinggi, bisa ngatur nganti 256 jalur akses nirkabel (AP) lan cocog kanggo jaringan nirkabel ukuran cilik lan medium. DCWS-6028-C nggabungake manajemen kontrol pangguna sing pas, mekanisme manajemen RF lan keamanan sing sampurna, super QoS lan roaming mulus, nyedhiyakake fungsi kontrol akses WLAN sing kuat. DCWS-6028-C nduweni lapisan 3 inti sing nyenengake ...
  • DCWS-6028(R2) Wired and Wireless Integrated Smart Access Controller

    DCWS-6028 (R2) Kontrol Akses Cerdas Integrasi nirkabel

    DCWS-6028 (R2) minangka kontrol akses nirkabel cerdas (AC) kinerja tinggi kanggo jaringan nirkabel medium, sing bisa ngatur nganti 1024 titik akses (AP). Nyedhiyakake mekanisme manajemen RF lan keamanan lengkap, QoS kuat, roaming mulus lan kontrol lengkap AP, bisa digunakake kanggo nggawe jaringan ukuran kanggo kampus, hotel, kantor perusahaan, rumah sakit, lsp. Kanthi hardware ASIC, DCWS-6028 (R2 ) bisa ndhukung penerusan tarif tingkat paket data IPv4 / IPv6 lan ndhukung perutean dinamis ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita