Babagan Kita

Babagan Digital China (Parent company) Group

Digital China (Parent company) Group Co., Ltd. (kode saham: 000034.SZ).

20 taun kepungkur wis nyekseni manawa kita dadi pemimpin ing layanan integral ing saindenging China. Kanthi sistem eko ​​sing nutupi luwih saka 30.000 mitra, kita wis nyedhiyakake jutaan perusahaan lan atusan yuta pelanggan kanthi produk, solusi lan layanan IT.

Ing jaman "cloud + data amba", kita bakal tetep netepi misi kita, ngupayakake momentum lan ngupayakake dadi panyedhiya layanan cloud lan enabler kanggo transformasi bisnis.

c (2)

Babagan Digital China Group (perusahaan Induk)

Teknologi Informasi Yunke China Limited (Jeneng sadurunge minangka DIGITAL CHINA (Parent company) NETWORKS LIMITED, DCN cekak), minangka anak perusahaan Grup Digital China (Parent) Grup (Kode saham: SZ000034), minangka peralatan komunikasi data lan panyedhiya solusi utama. Asale saka Lenovo, DCN diluncurake menyang pasar jaringan ing taun 1997 kanthi filosofi perusahaan "Berorientasi Klien, didorong Teknologi lan preferensi Layanan".

DCN fokus ing bidang komunikasi data kanthi lini produk lengkap, kalebu layanan Switch, Wireless, Router, Security, lan Cloud. Kanthi terus investasi ing RD, DCN minangka panyedhiya solusi IPv6 terkemuka, perusahaan Tionghoa pertama menang sertifikat IPv6 Ready Gold lan pabrikan pertama menang OpenFlow v1.3 Certificate.

DCN wis nyedhiyakake produk lan solusi kanggo kabeh provinsi Tiongkok lan luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, pusat penjualan lan pusat layanan ing Eropa, Amerika, Rusia, CIS, Asia Tenggara lan wilayah Timur Tengah. DCN nglayani klien kanthi sukses saka Pendidikan, Pamrentah, Operator, ISP, Militer, lan Perusahaan.

Adhedhasar pangembangan independen lan inovasi berkelanjutan, DCN terus-terusan nyedhiyakake solusi jaringan kanthi produk jaringan cerdas, dipercaya lan integral lan layanan kualitas kanggo para klien

c (1)

Sejarah Pengembangan


Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita