• ES1009G-POE 100M PoE Unmanaged Switch

    ES1009G-POE 100M PoE Saklar Ora Diatur

    ES1009G-POE minangka saklar PoE Ethernet 100M, sing nyedhiyakake wolung 10 / 100Mbps lan siji port 1000Jbps RJ45 kanggo ndhukung maju kabel ing kabeh port, ing endi 8 port duwe fungsi PoE, ndhukung standar IEEE802.3at lan IEEE802.3af. Minangka piranti catu daya Ethernet, kanthi otomatis bisa ndeteksi lan ngenali piranti PoE sing salaras karo standar IEEE 802.3at lan IEEE 802.3af, lan nyuplai listrik liwat kabel. Mode sing bisa digunakake bisa diganti nganggo tombol ngalih ing ngarep ...
  • ES1005D-POE 100M PoE Unmanaged Switch

    Saklar Ora Diatur ES1005D-POE 100M PoE

    ES1005D-POE minangka saklar PoE Ethernet 100M, sing nyedhiyakake limang 10 / 100Mbps RJ45 port kanggo ndhukung maju kecepatan kawat ing kabeh port, ing endi 4 port duwe fungsi PoE, ndhukung standar IEEE802.3at lan IEEE802.3af. Minangka piranti catu daya Ethernet, kanthi otomatis bisa ndeteksi lan ngenali piranti PoE sing salaras karo standar IEEE 802.3at lan IEEE 802.3af, lan nyuplai listrik liwat kabel. Mode sing bisa digunakake bisa diganti kanthi nggunakake tombol toggle ing panel ngarep; yen Exte ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita