• ES1008D 100M Unmanaged Switch

    Saklar Ora Diatur ES1008D 100M

    ES1008D minangka saklar Ethernet 8-port 10 / 100M sing ora dikelola nganggo chipset Realtek RTL8309N. ES1008D njamin alokasi bandwidth sing efisien kanggo saben port kanthi mode maju lan nyimpen maju lan alokasi memori dinamis. Nawakake wolung port adaptif 10 / 100Mbps sing kompatibel karo lingkungan jaringan 10base-T lan 100base-TX, negosiasi kanthi otomatis port kecepatan 10 / 100Mbps. Indikator LED bisa nampilake sambungan listrik lan sambungan / pedhot kanthi dinamis. ES1008D iku cahya cilik lan gampang digunakake, suitab ...
  • ES1009C 100M Unmanaged Switch

    Saklar Tanpa Atur ES1009C 100M

    ES1009C minangka switch anyar sing ora dikelola DCN sing nyedhiyakake 10 / 100M tembaga downlink lan 1 up combo (tembaga / serat) port uplink. ES1009C njamin alokasi bandwidth sing efisien kanggo saben port kanthi mode maju lan nyimpen maju lan alokasi memori dinamis. Iki uga ndhukung kontrol aliran sing bisa nyingkiri kerugian paket ing panularan lan resepsi. Kanthi pasokan daya desain voltase jembar sing andal saka reliabilitas dhuwur, ES1009C bisa digunakake sanajan voltase kisi durung stabil. ES1009C iku ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita