• ES1218P-POE Gigabits PoE Unmanaged Switch

    ES1218P-POE Gigabits PoE Ora Ngatur

    ES1218P-PoE minangka switch PoE sing ora dikelola DCN kanthi lengkap, nyedhiyakake 16 RJ45 negosiasi otomatis 10 10/100 / 1000Mbps lan rong port SFP 100 / 1000mbps, ndhukung maju kabel kanthi cepet ing kabeh port. Minangka piranti catu daya Ethernet, kanthi otomatis bisa ndeteksi lan ngenali piranti PoE sing salaras karo standar IEEE 802.3at lan IEEE 802.3af, lan nyuplai listrik liwat kabel. Mode sing bisa digunakake bisa diganti kanthi manual; yen mode Extend (ekstensi jaringan) diaktifake, kacepetan ing ...
  • ES1226P-POE Gigabits PoE Unmanaged Switch

    ES1226P-POE Gigabits PoE Ora Ngatur

    ES1226P-PoE minangka saklar Ethernet PoE sing ora dikelola kanthi lengkap, nyedhiyakake rong puluh patang 10/100 / 1000Mbps port RJ45 negosiasi otomatis lan loro port SFP 100 / 1000mbps, sing ndhukung maju kabel ing kabeh port. Minangka piranti catu daya Ethernet, kanthi otomatis bisa ndeteksi lan ngenali piranti PoE sing salaras karo standar IEEE 802.3at lan IEEE 802.3af, lan nyuplai listrik liwat kabel. Mode sing bisa digunakake bisa diganti kanthi manual; yen mode Extend (ekstensi jaringan) diaktifake, t ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita