• ES1208 Gigabits Unmanaged Switch

    ES1208 Gigabits Ngalih Ora Dikelola

    ES1208 minangka saklar Ethernet 8-port 10/100 / 1000mbps sing ora dikelola nganggo chipset Realtek RTL8370N. ES1208 njamin alokasi bandwidth sing efisien kanggo saben port kanthi mode maju maju nyimpen lan alokasi memori dinamis. Nawakake wolung port adaptif 10/100 / 1000Mbps sing kompatibel karo lingkungan jaringan 10base-T, 100base-TX lan 1000Base-T, negosiasi otomatis kecepatan port 10/100 / 1000Mbps. Indikator LED bisa nampilake sambungan listrik lan sambungan / pedhot kanthi dinamis. ES1208 cilik ...
  • ES1210P Gigabits Unmanaged Switch

    ES1210P Gigabits Ngalih Ora Dikelola

    Saklar ES1210P minangka saklar DCN gigabit lengkap sing ora dikelola, nyediakake wolung port adaptif 10/100 / 1000Mbps lan loro port optik 100 / 1000Mbps SFP, kabeh mau ndhukung maju kecepatan kawat. Indikator LED bisa nampilake sambungan listrik lan sambungan / pedhot kanthi dinamis. ES1210P nduwe desain integrasi dhuwur, bobot entheng lan operasi sederhana, cocog kanggo jaringan akses keamanan kantor kanthi ukuran cilik lan medium. Fitur Cocog karo IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE802.3ab, IEEE802.3x, IEEE802.3az ...
  • ES1226P Gigabits  Unmanaged Switch

    ES1226P Gigabits Ngalih Ora Dikelola

    ES1226P minangka saklar akses tanpa kontrol gigabit DCN, nyedhiyakake 24 RJ45 negosiasi otomatis 24 10/100 / 1000Mbps lan rong port SFP 1000mbps. Ora ana konfigurasi sing dibutuhake nalika piranti wis disebar, lan maju kacepetan kabeh kabel bisa diwujudake sawise listrik disambungake, sing bisa nemokake macem-macem skenario akses Ethernet. ES1226P minangka piranti sing disenengi kanggo perusahaan, kafe Internet, area perumahan lan jaringan kampus kanggo nggawe akses gigabit. Fitur Cocog karo IEEE802.3 、 IEE ...
  • ES1224 Gigabits  Unmanaged Switch

    ES1224 Gigabits Saklar Ora Dikelola

    Saklar ES1224 minangka saklar DCN gigabit lengkap sing ora dikelola, nyedhiyakake rong puluh papat port adaptif 10/100 / 1000Mbps, kabeh mau ndhukung maju kecepatan kawat. ES1224 njamin alokasi bandwidth sing efisien kanggo saben port kanthi mode forwarding store-and-forward lan alokasi memori dinamis. Iki uga ndhukung kontrol aliran sing bisa nyingkiri kerugian paket ing panularan lan resepsi. Standar Ethernet Efisiensi Energi IEEE802.3az ing ES1224 nggawe efektif nyuda konsumsi energi lan ...
  • ES1216 Gigabits Unmanaged Switch

    ES1216 Gigabits Ngalih Ora Dikelola

    Saklar ES1216 minangka saklar DCN gigabit lengkap sing ora dikelola, nyediakake port adaptif nembelas 10/100 / 1000Mbps, kabeh mau ndhukung maju kecepatan kawat. ES1216 njamin alokasi bandwidth sing efisien kanggo saben port kanthi mode forwarding store-and-forward lan alokasi memori dinamis. Iki uga ndhukung kontrol aliran sing bisa nyingkiri kerugian paket ing panularan lan resepsi. Standar Ethernet Efisiensi Energi IEEE802.3az ing ES1216 ndadekake efektif nyuda konsumsi energi lan ...

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita